ילדה בכיינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בכיינית
    זהבית
    01/05/2012

ביתי בת ה-4, ילדה מתוקה ומדליקה אהובה על כולם! אך מאז שנולדה אני זוכרת אותה ילדה בכיינית וקשה מאוד.. במשך הזמן היו תקוםות שהיא היתה בסדר,רגועה וממושמעת, אך פתאום צצות תקופות שהיא בוכה על כל דבר קטן שאפילו אינו מצריך סיבה לבכי כלל, מבקשת דברים בבכי, אני לתומי חשבתי שאילו בדיוק התקופות שאני לא מצליחה לתת מספיק צומת לב!ואכן השתדלתי מאוד אך, זה לא עוזר......אני מתוסכלת!מה עושים?? אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בכיינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בכיינית - תגובה

סמדר ריינר
    02/05/2012

שלום זהבית,
    כפי הנראה מתוך כוונות טובות יצא שעשית ההיפך ממה שכדאי. כי אם היא בוכה ומייד מקבלת תשומת לב, הבכי רק יגבר.
    חשוב לנסות לא תשומת לב כשאת מבינה שהבכי הוא ללא מצוקה אמיתית. פשוט להתעלם. אל תדאגי לא ייגרם לה נזק נפשי. חשוב שתהיי עיקבית בכך ולא תישברי גם אם היא בוכה המון זמן. היא מנסה אותך.
    מצד שני כן חשוב לתת לה תשומת לב וחיזוקים חיוביים על התנהגויות בוגרות וחיוביות שאת רוצה לחזק.
    אני הייתי אומרת לה שכשהיא בוכה ללא סיבה את לא יכולה לעזור לה, וכדאי תרגע ותדבר יפה, ומאותו רגע לא מתייחסת לזה יותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו