מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בכייניתזהבית01/05/2012
ביתי בת ה-4, ילדה מתוקה ומדליקה אהובה על כולם! אך מאז שנולדה אני זוכרת אותה ילדה בכיינית וקשה מאוד.. במשך הזמן היו תקוםות שהיא היתה בסדר,רגועה וממושמעת, אך פתאום צצות תקופות שהיא בוכה על כל דבר קטן שאפילו אינו מצריך סיבה לבכי כלל, מבקשת דברים בבכי, אני לתומי חשבתי שאילו בדיוק התקופות שאני לא מצליחה לתת מספיק צומת לב!ואכן השתדלתי מאוד אך, זה לא עוזר......אני מתוסכלת!מה עושים?? אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בכיינית - תגובה
סמדר ריינר02/05/2012שלום זהבית,
כפי הנראה מתוך כוונות טובות יצא שעשית ההיפך ממה שכדאי. כי אם היא בוכה ומייד מקבלת תשומת לב, הבכי רק יגבר.
חשוב לנסות לא תשומת לב כשאת מבינה שהבכי הוא ללא מצוקה אמיתית. פשוט להתעלם. אל תדאגי לא ייגרם לה נזק נפשי. חשוב שתהיי עיקבית בכך ולא תישברי גם אם היא בוכה המון זמן. היא מנסה אותך.
מצד שני כן חשוב לתת לה תשומת לב וחיזוקים חיוביים על התנהגויות בוגרות וחיוביות שאת רוצה לחזק.
אני הייתי אומרת לה שכשהיא בוכה ללא סיבה את לא יכולה לעזור לה, וכדאי תרגע ותדבר יפה, ומאותו רגע לא מתייחסת לזה יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)