מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משחק באיברים הפרטיםאמא במיטבה02/05/2012
שלום,
בננו בן שש ילד חכם, שנון ומלא הומור, לי נראה גם אקטיבי (לא אובחן ולא נאמר דבר , אך אני מחנכת במקצועי)
בחודשים האחרונים הוא מספר לנו כי שיחק עם חבר מהגן בדברים הפרטים, "אני ראיתי לו והוא ראה לי, אני נגעתי לו והוא נגע לי...
מקרה זה קרה מס' פעמים.
את המשחק הוא שיחק גם עם ילד אחר בגן.
כעסתי עליו מאוד בהתחלה וזה לא עזר, שוחחנו עימו והסברנו לו שהוא יכול לראות או לגעת רק רק לעצמו בבית בשירותים ובשום אופן לא בגן וזה לא עוזר.
פניתי לגננת והיא אמרה שכלום לא מתרחש כשהיא שם (תשובה מעצבנת)... היא שוחחה במפגש על כך.
לשמחתנו הוא בא ומספר לי הכל!!! אני כמובן מעודדת אותו אך אנו חסרי אונים ולא יודעת מה זה אומר?!!!
בבקשה מה עלינו לעשות? מדוע הוא עושה זאת? זה אומר משהו עליו?
תודה רבה הורים מודאגים ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחק באיברים הפרטים - תגובה
סמדר ריינר02/05/2012שלום לך,
משחקים של חקריה וסקרנות מינית בגיל הזה הם טבעיים, כל עוד הם נעשים מרצון הדדי, ובין ילידם בני אותו גיל כהרחבה של המשחק הרגיל ביניהם. לכן זה לא נכון לכעוס עליו, הכעס משדר לו שהסקרנות מינית שלו היא לא במקום ושמין זה דבר לא טוב.
במקום לכעוס, צריך להגיד לו שאתם מבינים שזה נעים לו ומסקרן אותו, אבל שמשחק עם חברים תמיד נשארים לבושים.
כמו כן אולי הגיע הזמן אם עוד לא עשיתם את זה, להסביר לו הסבר מסודר על גוף האדם, על הבדלים בין המינים ועל איך ילדים באים לעולם. יכול להיות שעל זה הוא מנסה לדבר איתכם, הוא סקרן וזקוק להכוונה ולהסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים באיברים פנימיים
אמא במיטבה02/05/2012תודה על תגובתך,
אכן שוחחתי עימו על גוף האדם, הראתי לו אטלס של גוף האדם ועמדנו על ההבדלים בין תמונת הזכר לתמונת הנקבה.
אמרתי לו שאפשרי למצוא מידע בתחום זה ושאנו פה לשם כך רק לא בדרך ההיא...
זה אומר משהו עליו או על תכונה מסוימת בו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים באיברים פנימיים - תגובה
סמדר ריינר02/05/2012שלום לך,
כפי שציינתי קודם, התנגות של חקירה וסקרנות מינית היא טבעית בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים
אמא במיטבה02/05/2012תודה..
טבעי גם שהם עושים זאת במחבוא?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחקים - תגובה
סמדר ריינר03/05/2012שלום לך,
בודאי. הם מבינים שהמבוגרים לא מרוצים מזה. מה שצריך לבדוק זה האם זה נעשה בהסכמה, עם ילד שהוא חבר שלו בלאו הכי, ושזה לא כל מה שהם עושים, ושהילד שלך מתעניין בעוד דברים חוץ מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)