מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 9רומי03/05/2012
בהמשך למענה מיום 2.5.12
הכוונה לשקרים, אם אני שואלת אם צחצח שיניים, או בכיתה על תקרית מסויימת שהיה משותף בה אומר למורה משהו שונה ממה שאומר לי, ואז המורה אומרת לי שהוא משקר ומטעה אותי, להתכונן למבחן אומר כל יום כן ומתברר שרק ביום האחרון התכונן ואז עונה לי "האמת שרק היום למדתי למבחן" אמרתי לו אם כך אני מבינה שבשאר הימים שאמרת שהתכוננת היה שקר
אשמח למענה בעניין סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 9 - תגובה
סמדר ריינר03/05/2012שלום רומי,
לשקרים יכולות להיות סיבות רבות. בליל להכיר את הילד הוהמשפחה קשה לי לדעת ממה זה נובע במקרה שלכם. זה יכול נבוע מזה שאולי הוא מרגיש שאת חודרנית מאוד, חוקרת כל דבר וכך הוא מנסה לשמור על הפרטיות שלו. יש גם משפחות (אני לא אומרת שזה המקרה שלכם) שבהם גם המבוגרים משקרים ואחר כך הם לא מבינים מדוע הילדים עושים את זה, וגם יכול להיות שכשהוא אומר את האמת התגובה היא בדרך כלל ביקורתית ולא מרוצה. אבל כאמור, אני לא יכולה לדעת מה הסיבה אצלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 9
רומי03/05/2012מידי פעם שנוגע באיבר הפרטי, אני מעירה לו על כך, או ששואלת אם משהו מפריע או מגרד נלך לרופא והוא מסרב בכל תוקף, וטוען שהוא עולה למעלה וזה מציק לו ולכן הוא נוגע, עניתי לו שאם לא ייגע בו ולא יחשוב עליו זה יחזור לקדמותו.
אשמח למענה בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 9 - תגובה
סמדר ריינר03/05/2012שלום רומי,
חשוב שלא תעירי לו בצורה שנותנת הרגשה שזה מבייש או לא בסדר. אלא להסביר שזה דבר טבעי, את מבינה שזה נעים לו, אבל עושים את זה בפרטיות. זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)