מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך למנוע העלבותגליה04/05/2012
הבת שלי עולה לכיתה א' והיא עם משקפיים לאחרונה נודע לי שילדה אחת בגן מעליבה אותה ופוגעת בה אומרת לה "עוד פעם את והמשקפיים שלך" יש לציין שהילדה מאוד מקובלת בחברה חברותית אבל ניראה לי שהיא מעט שקטה כשפוגעים בה דיברתי עם הגננת על כך והיא אמרה שהיא תדבר עם הילדה אבל אנחנו צריכים לדעת שבכיתה א' בביתה"ס יהיו המון העלבות כאלה רציתי לשאול איך אני יכולה להכין את הילדה להתמודדות שכזו או לא לדבר איתה רק בזמן שזה קורה איך ללמד אותה להגיב להעלבות מהסוגים האלה כדי שזה לא יוריד לה את הביטחון כבר מתחילת השנה.
אודה לך על התשובה
תמיד קיבלתי תשובות טובות בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך למנוע העלבות - תגובה
סמדר ריינר06/05/2012שלום גליה,
קודם כל, את לא יכולה למנוע העלבות. אני מבינה שאת מאוד רוצה להגן על הילדה שלך, אבל למנוע העלבות לגמרי זה בלתי אפשרי. חשוב לדבר עם הבת שלך על מה שהיא הרגישה באותה הפעם, ולחשוב יחד איתה מה אפשר לעשות. דבר ראשון אפשר לדבר על כך שאם מישהו מעליב אותה, זה לא אומר כלום עליה אלא על הילד. שאולי הוא מקנא, או שהוא בתחרות איתה ויש לו כל מיני סיבות להגיד את הדברים אבל זה לא אומר שהיא לא בסדר. מתוך ההבנה הזו היא יכולה לבחור איך היא רוצה להגיב, היא יכולה לבחור להתעלם, זו תגובה מצויינת. היא לא בהכרח מעידה על חולשה, אלא דווקא על חוזק, על כך שהדברים לא ממש מזיזים. היא יכולה לבחור גם לענות, ואז אפשר לחשוב מה אפשר לענות במצבים כאלה. מה שחשוב, הוא שאת תשדרי קור רוח וביטחון, אני מניחה שזה יעבור גם אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)