איך מספרים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מספרים?
    אמא מודאגת
    04/05/2012

יש לי 2 ילדים בני 8.5 ו3.5 לפני כחודש וחצי בעלי נעצר מחוץ לעיר ועדיין ממתין למשפט הילד הגדול מאוד מאוד קשור אליו ומרגיש בחסרונו אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה להגיד לו עד עכשיו הוא חושב שאבא עובד מחוץ לעיר אבל אני חוששת שזה יהיה ארוך אז אני חייבת לשתף אותו כדי אולי לקחת אותו לביקור ואני לא יודעת איך לספר לו ומה להגיד?? אני מרגישה גם שהוא לא מרוכז בלימודים והמורה כל הזמן מעירה לו אם אשתף את הפסיכולוגית ש בית ספר האם היא מחוייבת לשמור על סודיות? אנא יעצו לי מה עליי לעשות? תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מספרים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מספרים? - תגובה

סמדר ריינר
    06/05/2012

שלום לך,
    הפסיכולוגית בבית הספר אכן מחוייבת לשמור על סודיות. בנוסף לדעתי חשוב לספר את האמת. לומר שיכול להיות שאבא עשה טעות, והמשפטרה עצרה אותו, וכרגע הוא ממתין למשפט, ואנחנו לא ידעים עדיין מה בדיוק הולך לקרות, וזה קשה לא לדעת, אבל אין ברירה, אנחנו ממתינים. הייתי גם מסבירה לו שלא כל מי שעושה טעות המשטרה עוצרת אותו, אלא רק אם הוא מבוגר ואם זו טעות חמורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו