אח חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אח חדש
    לילו
    04/05/2012

שלום. ביתי בת שנה וחצי. לפני 5 שבועות ילדתי בן שני. עד שנולד היא היתה נרדמת לבד בלילה עם מוצץ, אולם מאז שנולד כל ערב כשאני שמה אותה במיטה ויוצאת מהחדר, היא מתחילה לבכות לאחר כמה דקות, זורקת את המוצץ וקוראת לי. היא לא מפסיקה לבכות עד שאני באה. כשהיא רואה אותי היא נשכבת חזרה במיטה. אני שמה לידה את המוצץ ויוצאת. כל זה חוזר על עצמו כמה פעמים ולפעמים אפילו במשך שעה עד שהיא נרדמת. יש לנו שגרת לילה קבועה כבר חודשים ארוכים ואני ממשיכה לשמור על אותה שגרה גם עכשיו. מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הבכי??? אני לבד כל היום עם שני הילדים ובעלי חוזר רק בלילה כך שאין לי עזרה..אשמח לעצות!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח חדש - תגובה

סמדר ריינר
    06/05/2012

שלום לילו,
    נשמע שתא מבינה שההתהנגות של בתך קשורה להולדת האח. זו התהנגות טבעית ושכיחה במצבים אלה. את יכולהל לדבר עם בתך ולהגיד לה שאת מבינה שמאז שנלד אחיה היא גם רוצה להיות תינוקת לפעמים. וזה בסדר שפעמים גם תשחקו בתינוקת, (ואכן לקיים את זה), בשעות היום, ואז היא תוכל לבוא אלייך, להתרפק, שלתות מבקבוק קצת, לדמייןם שאת מחליפה לה, רוחצת אותה וכו'. אבל בלילה צריך לישון.
    אני ממליצה לך, גם אם בעלך לא נמצא ואין לך עזרה, לבלות זמן איכות עם הילדה לבד, במידת האפשר, או כשתינוק ישן או לנסות לבדוק אם את יכולה להעזר בבני מפשחה האחרים או אפילו לקחת בייבי סיטר לשעה שעתיים פעם בשבוע כדי לאפשר את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו