מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קסדה אורטופדית לתינוק בן 7 חודשיםגלית05/05/2012
כנראה כתוצאה משינה על הגב בלבד, נוצר לבן שלי ראש שטוח ועקום מאחורה.
הרופא המליץ לי על קסדה מיוחדת אורטופדית שנבנית במיוחד בהתאמה לראש שלו.
צריך לשים את הקסדה 23 שעות ביום בערך למשך 3 חודשים.
מאז שהתחלנו בטיפול, לתינוק שלי לא נוח לישון והוא מתעורר כמה פעמים במשך הלילה. הוא גם פחות רגוע באופן כללי ועברו כבר שבועיים מאז תחילת הטיפול.
שאלתי היא האם מבחינה פסיכולוגית הוא יכול להפגע מטיפול זה?
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קסדה אורטופדית לתינוק בן 7 חודשים - תגובה
סמדר ריינר06/05/2012שלום גלית,
זו שאלה שקשה לענות עליה, כי אנחנו לא יודעים ממה שהוא ייפגע יותר, מהטיפול בקסדה או במזה שבהמשך הראש שלו יהיה עקום מאחורה.
כל טיפול רפואי בגיל כה קטן, יש לו מחירים של אי נוחות וזה דורש מתינוק להסתגל וזה גוזל ממנו משאבים נפשיים. זה נכון. אבל זה לא אומר בהכרח שלא צריך לעשות את זה.
מה שחשוב בעיקר הוא שאת תהיי רגועה ותדעי ללוות את הילד בקשיים שלו בצורה מכילהל ונינוחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראש שטוח
מעיין09/07/2012בן שלי בן חצי שנה ויש לו ראש שטוח איך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראש שטוח - תגובה
סמדר ריינר09/07/2012שלום מעיין,
מעבר למה שעניתי בתשובה הקודמת אין לי מה עוד להציע. זו שאלה רפואית ביסודה ולא פסיכולוגית, אוןלי כדאי שתפני לפורום של רופאי ילדים או אורטופדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)