ילדה קטנה עם חוסר ביטחון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה קטנה עם חוסר ביטחון
    נטע
    06/05/2012

שלום מיכל,
    יש לי ילדה בת חמש רזה מאוד.
    בתקופה האחרונה היא מסרבת שאלביש אותה בנוכחות אנשים זרים ומתעקשת ללבוש בגדים שמסתירים את גופה. כמו כן החלה לומר לי כי "יש לה בטן והיא מרגישה שמנה". אני לא יודעת איך להתנהג במצב כזה. חשוב לי להדגיש כי אני מדריכת כושר במקצועי ואין לי מושג אם יש קשר אבל ייתכן והילדה שומעת אותי לפעמים מדברת על שומן. רק אתמול היינו בים והילדה סירבה להוריד את הבגדים ולהשאר עם בגד ים בגלל שהיא מתביישת בגוף שלה. לאחר כשעה בערך ואחרי בכי ממושך, היא הסכימה להוריד את הבגדים אבל חשה לא בנוח. מה עלי לעשות במצב כזה? כמו כן בעיה נוספת שהחמירה לאחרונה זה עניין העקשנות שלה הילדה. לדוגמא הילדה בוחרת לעצמה את הבגדים וכשאנחנו מגיעים למקום מסויים היא מתעקשת לחזור הביתה להחליף בגדים ואם אני מסרבת אז היא בוכה ללא הפסקה. אני אשמח כי תייעצי לי בעניין. תודה רבה נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה קטנה עם חוסר ביטחון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה קטנה עם חוסר ביטחון - תגובה

סמדר ריינר
    07/05/2012

שלום נטע,
    לא מדובר כאן על חוסר ביטחון כי אם על חרדה. דרך אגב לא הבנתי מה זאת אומרת לא אוהבת שאת מלבישה אותה ליד אנשים? היא אמורה אכן בגילה להתבייש להתלבש ליד אנשים, זה משהו שבגיל הזה עושים כבר בפרטיות...אולי לא הבנתי אותך נכון...בכל אופן, נשמע שהילדה במצוקה וכדאי לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו