מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כניסה לגןסמדר07/05/2012
יש לי בת מקסימה בת כמעט 3
ילדה נהדרת באמת ! חשוב לציין שלפני 4 חודשים נולדה לה אחות ולפני חודש נגמלה ממש בצורה מדהימה מטיטולים, שניהם (עם הרבה סבלנות מאיתנו והכלה) עברו בצורה נהדרת.
יש לי דילמה כיצד לנהוג איתה בבוקר כשאנו באות לגן.
כשאנו נכנסות לגן היא ישר "כועסת" על הגננות ולא מוכנה להגיד בוקר טוב (לא מרוע אלא שבראש שלה היא אומרת רק כשהיא מסיימת את האוכל שהביאה...) אח"כ מאוד קשה לה שילדים מתקרבים לעגלת אחותה, היא שומרת עליה כמו לביאה... כועסת עליהם ולא נותנת להתקרב / לגעת / להציץ... אני אומרת לה שאני רואה שהיא שומרת על התינוקת אבל היא צריכה להסביר יפה וכמובן לא להשתמש ביידים אלא במילים.
גם אם מתקרבים לאוכל שלה אותו סיפור, למרות שהיא יכולה לכבד ולהתנהג יפה, אני מרגישה שכל הכניסה לגן קשה לה והיא מרגישה צורך לשמור על האוכל ואחותה בחירוף נפש...
היא נפרדת יפה מאוד ואין לה בעיות בתחום הזה
כיצד לנהוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לגן - תגובה
סמדר ריינר08/05/2012שלום שגית,
ההתנהגות של בתך היא חלק מההסתגלות שלה למעברים ולמעבר בבוקר. את בעצמך מבינה שזה לא בגלל שהיא לא מחונכת או מתנהגת לא יפה, אלא היא זקוקה שלא יקפצו עליה על הבוקר, והכעס הוא דרך לשמור על עצמה כדי שיהיו לה עוד כמה דקות או שעה של שקט עד שהיא מתסגלת. אפשר להסביר את זה לגננת כדי שינסו להתחשב בה ולהניח לה עד שהיא אוכלת והיא מסוגלת להתייחס לסביבה. מעבר לזה לא הייתי מתערבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה לגן - תגובה
סמדר ריינר08/05/2012שלום שגית,
ההתנהגות של בתך היא חלק מההסתגלות שלה למעברים ולמעבר בבוקר. את בעצמך מבינה שזה לא בגלל שהיא לא מחונכת או מתנהגת לא יפה, אלא היא זקוקה שלא יקפצו עליה על הבוקר, והכעס הוא דרך לשמור על עצמה כדי שיהיו לה עוד כמה דקות או שעה של שקט עד שהיא מסתגלת. אפשר להסביר את זה לגננת כדי שינסו להתחשב בה ולהניח לה עד שהיא אוכלת והיא מסוגלת להתייחס לסביבה. מעבר לזה לא הייתי מתערבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)