בעיה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    לירון
    09/05/2012

שלום יש לי ילדה בת 10 וחצי היא הנכדה הבכורה במשפחה יש לה בני דודות בנות 5 2 3 ו-7 , כשנפגשים כל המשפחה אצל ההורים שלי יש בעיה היות ולא תמיד הילדה שלי רוצה ומעוניינת לשחק איתן ..ואז זה יוצר חיכוחים ביני לבין האחים שלי הם טוענים שהילדה שלי לא נחמדה וזה לא יפה שהיא לא משחקת איתן. אציין שהיא משחקת אך לא תמיד יש לה חשק ...האם אני צריכה לבקש ממנה כשהולכים ונפגשים אצל המשפחה להראות יותר התעניינות????? דבר נוסף הבת של אחותי בת שנתיים היא ממש אובססיבית לגבי הבת שלי בכל פעםש היא רואה אותה היא בוכה מושכת אותה לחדר כדי שתשחק איתה הן משחקות ביחד עד שלבת שלי נמאס זה גורם לבת שלי לא לרצות להיות אצל הוריי כי לא נעים לה שלוחצים עליה להתייחס שם לכל הנכדות וזה יוצר מתחים ביני לבין האחים שלי. מה עליי לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה... - תגובה

סמדר ריינר
    10/05/2012

שלום לירון,
    זה בסדר גמור שלילדה שלך לפעמים אין חשק לשחק, ולא צריך להכריח אותה. גם אם זה יוצר מתחים בינך לבין האחים שלך. זו לא בעיה שלה. תסבירי לאחים שלך שזה מה שמתאים לילדה, שהילדים שלהם הם ל אבדיוק בגיל שלה ואין לה תמיד משהו משותף איתם, ואל בא לך והיא לא חייבת, זה לא נעשה כדי לפגוע באף אחד, ואין להם מה להעלב מזה אלא לכבד את רצונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו