מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לנהוג במצב זה?גלי09/05/2012
שלום.יש לי בן בגיל 13 לאחרונה היגע אלינו קרוב משפחה שמתעסק במכירת מותגים.הוא אמר לבני אם ישלו חברים והוא יכול למכור להם חולצות מותגים והוא יקבל בתמורה של כל מכירה חולצה.האמת שאני ישר התנגדתי לזה ולא נראה לי שבני צריך מעכשיו להתעסק עם זה לגבי כספים וכו" כמובן שבני אמר לי אמא אז מה יש לי חברים שירצו וגם אני יקבל חולצה בתמורה.עליי לציין שבני הוא ילד טוב וממושמע מאוד לומד טוב והכל כשורה...
שאלתי היא איך עליי לנהוג במצב זה אני לא רוצה שיהיו השלכות לעתיד...האם עליי להסכים או לסרב?
האם יש בזה השלכות טובות או רעות לעתיד כי זה חשוב לי מאוד
אבקש בבקשה תשובה בהקדם.כי לדעת איך לנהוג.כי נראה לי שזה גרם לו "להתלהב" מהרעיון.ואני רוצה לתת לו תשובה מספקת תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לנהוג במצב זה? - תגובה
סמדר ריינר10/05/2012שלום גלי,
אני חושבת שאותו קרוב משפחה קצת עבר את הגבול והעמיד אותך במצב לא הוגן. לטעמי אין לו זכות להציע דבר כזה לבנך בלי לבקש את רשותך. אני גם חושבת שיש משהו לא תקין בכל המהלך, ואם החולצות יתבררו כלא איכותיות, יבואו בטענות לבנך? זה ישפיע על קשרי החבורת שלו, הוא לא בגי המתאים לעשות עסקים כאלה...כל הענין נשמע לי לא מתאים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך עוד פרט בבקשה...
גלי10/05/2012מודה לך מאוד על תשובתך .אבל צצה בעיה אותו היום שהוא דיבר איתו על החולצות תוך כדי הוא התכתב עם שני חברים וכבר אמר להם לגבי החולצות כלומאר הבטיח להם שהוא מביא להם.ואת זה ידעתי אחרי שכתבתי לך.
עכשיו החברים מתקשרים הרבה ושואלים אותו.כי גם החולצות הם במחיר שמתאים להם בגלל זה הם מעונינים. ועכשיו אם הוא הבטיח להם ולא יעמוד בהבטחתו זו גם בעיה.
אם הוא יביא לשני החברים שהוא כבר אמר להם בכדי לא לאכזב אותם.
ובזה יגמר העיניין זה בסדר?
אבקש את תשובתך תודה גלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך עוד פרט בבקשה... - תגובה
סמדר ריינר10/05/2012שלום גלי,
אני לא מציעה לך. אז מה אם הם יתאכזבו? הוא הבטיח. אבל אימא שלו לא מרשה, באסה...לא נורא. תארי לך הם יקבלו, וילדים אחרים ירצו גם, ושוב לא יהיה לכם נעים...חשוב שתדעי להגיד לבן שלך לא, זה גם ילמד אותו להגיד לא לאנשים ולחברים שלו כשצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)