מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילהסמדר10/05/2012
שלום ותודה על פורום נהדר
הבת שלי בת שנתיים ועשרה חודשים
לפני חודש החליטה בעצמה על גמילה מטיטולים ועשתה זאת בצורה מדהימה כמעט בלי פספוסים גם בבית וגם בגן. בלילה עדיין עם טיטול.
אנחנו מאוד מעודדים אותה שהיא בוגרת בלי קשר לגמילה עצמה וגם משבחים על הגמילה
בזמן האחרון יש נסיגה...
היא עושה קקי בתחתונים, היא מזהה שיש לה, עומדת ומתאמצת ועושה בתחתונים, אם שואלים אותה אם יש לה היא תאמר שלא ותעשה בתחתונים
אין לה עצירות או קקי קשה שכואב לה
גם פיפי לפעמים היא עושה כך אבל פחות
חשוב לציין שנולדה לה אחות לפני 4 חודשים ולכן לא יזמנו את הגמילה והיא באה לגמרי ממנה
מה עושים ? איך מגיבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה - תגובה
סמדר ריינר10/05/2012שלום לך,
אני חושבת שאת מזהה נכון שהנסיגה כפי הנראה באה מתוך הקשר להולדת האחות. הבת שלכם מסמנת כך, שגם היא רוצה להיות תינוקת. הייתי מדברת איתה על כך שבא לה להיות תינוקת, מאפשרת לה לשחק בלהיות תינוקת, לאכול מבקבוק לפעמים (אם כבר נגמלה) לדבר במשחק "דיבור של תינוקות" ולתת לגטימציה לרצון הזה שלה, וכן להשתדל לבלות איתה זמן איכות לבד, ללא אחותה פעם בכמה זמן. לגבי הקקי עצמו, לא הייתי מתייחסת לזה מעבר, ומשתדלת לא לעשות מזה עניין כרגע, ולא לתת סביב זה יותר מדי תשומת לב מחשש שההתנהגות תתקבע עקב הרווח המישני של תשומת הלב. פשוט מחליפה לה בענייניות ובלי יותר התייחסות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)