מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חבריםאירית10/05/2012
בני בן 7.5 מצליח בלימודים ומאוד חברותי , הענין שמעדיף לשחק עם בנות ולא עם בנים .
גם בשעות אחר הצהריים מעדיף להפגש עם בנות .לשאלתי מדוע אתה לא משחק עם בנים הוא עונה שהמשחקים שהם משחקים לא מענינים אותי (כדורגל ...) .האם בגיל הזה זה מצב תקין או שקיימת בעיה ? אני פוחדת שבעוד שנה שנתיים כשהוא ירצה לשחק עם בנים הם ידחו אותו ? מה ניתן לעשות ?
מודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים - תגובה
סמדר ריינר10/05/2012שלום אירית,
הייתי מעדיפה לא להשתמש במילה תקין או לא תקין בהקשר הזה, כי אני לא בטוחה שזה מתאים כאן.תקין או לא זו שאלה ערכית, ואני מעדיפה להתייחס לעניין הזה בלי שיפוט ערכי. עם זאת זה בדרך כלל לא המצב השכיח בגיל הזה.
מה שניתן לעשות זה לראות האם אביו יכול להציע לו לשחק ביחד בדברים יותר של בנים, כמובן ברמה שמותאמת לו ולפי רצונו, בלי להכריח, וכמובן בלי ללעוג ובלי לשפוט. יכול להיות שזה הרצון שלו, ושהרצון שלו גם יישאר ככה, וצריך יהיה לכבד את זה.לגבי אם הוא ירצה בהמשך והבנים ידחו אותו, אני לא חושבת שזה נכון, זה יותר תלוי בביטחון העצמי שלו וברצון שלו ולא בזה שכרגע הוא משחק רק עם בנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)