חברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברים
    אירית
    10/05/2012

בני בן 7.5 מצליח בלימודים ומאוד חברותי , הענין שמעדיף לשחק עם בנות ולא עם בנים .
    גם בשעות אחר הצהריים מעדיף להפגש עם בנות .לשאלתי מדוע אתה לא משחק עם בנים הוא עונה שהמשחקים שהם משחקים לא מענינים אותי (כדורגל ...) .האם בגיל הזה זה מצב תקין או שקיימת בעיה ? אני פוחדת שבעוד שנה שנתיים כשהוא ירצה לשחק עם בנים הם ידחו אותו ? מה ניתן לעשות ?

מודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים - תגובה

סמדר ריינר
    10/05/2012

שלום אירית,
    הייתי מעדיפה לא להשתמש במילה תקין או לא תקין בהקשר הזה, כי אני לא בטוחה שזה מתאים כאן.תקין או לא זו שאלה ערכית, ואני מעדיפה להתייחס לעניין הזה בלי שיפוט ערכי. עם זאת זה בדרך כלל לא המצב השכיח בגיל הזה.
    מה שניתן לעשות זה לראות האם אביו יכול להציע לו לשחק ביחד בדברים יותר של בנים, כמובן ברמה שמותאמת לו ולפי רצונו, בלי להכריח, וכמובן בלי ללעוג ובלי לשפוט. יכול להיות שזה הרצון שלו, ושהרצון שלו גם יישאר ככה, וצריך יהיה לכבד את זה.לגבי אם הוא ירצה בהמשך והבנים ידחו אותו, אני לא חושבת שזה נכון, זה יותר תלוי בביטחון העצמי שלו וברצון שלו ולא בזה שכרגע הוא משחק רק עם בנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו