מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמהמיכל11/05/2012
אני בת 33 נשואה בשנית יש לי ילדה מנשואים קודמים וגם לבעלי יש ילדה בת 8 מנשואים קודמים.מנשואים אלו יש לנו פעוט בן 7 חודשים. הבעיה היא כזאת יש קנאה בין הבנות למרות שאנחנו משתדלים מאד שלא יהיה אך יש קנאה.הבת של בעלי מגיעה אלינו אחת לשבועיים היא ישנה עם הבת שלי בחדר. . אחת לשבועיים אנחנו נוסעים למשפחה של בעלי והבת שלי מסרבת לבוא היא טוענת שאין לה מה לעשות שם למרות שאני מציעה לה לקחת עימה דברים שאוהבת כמו מחשב י
נייד ספרים וכו.....אך היא בשלה. מעדיפה להשאר בבית לבד או ללכת להוריי. אני מרגישה עם זה ממש לא טוב כי אני רוצה בשבת להיות עם הילדה שלי מדובר בשעות צהריים עד הערב......זה יוצר מתחים ביני לבין בעלי הוא טוען שאני אמורה לחיב אותה מצד שני היא לא ילדה קטנה היא נערה בגיל ההתבגרות . בקיצור אני בדילמה האם אני צריכה להכריח אותה לבוא אחת לשבועיים ? לשכנע אותה?? או לתת לה לבחור מה שהיא רוצה. אציין שאני ובעלי עוקברים אחרי התנהגיות של הבנות לפי מה שרואים ולמיטב ידיעתי אין משהו שגורם לבת שלי לא לבוא הן סך הכל מקנאות בגדו מסתדרות ביחד אך לא אוהבות מאד אחת את השניה דיברתי עם הבת שלי שהיא אמורה להסתדר איתה לא חייבת להיות חברה שלה.מ היאמ פשוט לא הסגנון שלה והן מאד שונות זו מזו. אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה - תגובה
סמדר ריינר11/05/2012שלום לך,
לא ציינת מה גיל הילדה מעבר לזה שהיא בגיל ההתבגרות. גם לא ציינת כמה זמן היא נשארת לבד, האם זה רחוק ואתם נשארים לשיון שם או שזו רק ארוחת שישי.
בכל אופן עפ"י הנתונים שנתת אני לא רואה סיבה להכריח אותה. לא ברור לי מה הנזק אם היא לא תבוא. מבחינתה זו לא משפחה שלה,אלה לא סבא וסבתא שלה, ואני יכולה להבין שאין לה עניין להגיע, ונראה לי בסדר גמור לכבד את זה. גם אם זו הייתה המשפחה שלה אני לא בטוחה שלהכריח במקרה כזה זו הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)