טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי עוד מעט יום הולדת 14 ואני רוצה לחגוג אצלי בבית עם 30 ילדים בהתחלה הם הסכימו ואז הם אמרו שזה הוצאה כספית מאוד גדולה ואז הם התחילו לצעוק אליי שאני לא מכבדת אותם ושאני עושה להם סבל מאז שנולדתי ושאני זונה מזדיינת וכל מימני קללות ומילים רעות ואז בסוף היא החזיקה אותי ופשוט התחילה לצעוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאי, הדברים שההורים אמרו לך הם קשים מאוד, וזו בודאי הייתה חוויה קשה ביותר עבורך לשמוע את זה. זה משפיל, מעליב ומבייש. בלי קשר לכך שאולי גם הם חשים שאת לא מכבדת אותם, ייתכן שגם את השתמשת במילים קשות, אני לא יודעת. אני מציעה, שאחרי שהכל יירגע, תנסו לדבר, אם גם את השתמשת במילים לא יפות ולא מכבדות כדאי להתנצל על זה, ולנסות להגיע למצב שלא מדברים ככה בבית יותר אחד אל השני. בלי קשר אם הם יאשרו לך לחגוג את יום ההולדת או לא. זה בסדר גמור אם זה לא מתאים להם, אבל השימוש במילים האלה, מצד שני הצדדים, הוא לא מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד