ההשפעות על נסיעה לחופשה ללא הילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההשפעות על נסיעה לחופשה ללא הילדים
    קרן
    14/05/2012

שלום רב,
    בעלי ואני מעוניינים לנסוע לחופשה בת 9 ימים ללא ילדינו. ביתנו בת שלוש וחצי ובנינו בן ארבעה חודשים. סבא וסבתא שלהם באים לגור אצלינו בתקופה בה לא נהיה על מנת שיישארו בסביבתם הטבעית ובשגרתם היום יומית. ילדינו רגילים להפגש עימם לעיתים קרובות היות והם גרים כמה דקות נסיעה מאיתנו.
    ברצונינו לדעת האם יכול להגרם להם נזק בעקבות נסיעתנו.

תודה רבה מראש,

קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההשפעות על נסיעה לחופשה ללא הילדים - תגובה

סמדר ריינר
    15/05/2012

שלום קרן,
    עבור ילד בן 4 חודשים ניתוק כה ארוך מהדמויות המטפלות המשמעותיות יכול ליצור תחושת שבר וחרדה שקשה להמשיגן ולהתמודד עימן במיוחד שאין לו מילים וכמובן לא ניתן להסביר לו. לא הייתי ממליצה על נסיעה בגיל הזה ללא התינוק.
    לגבי הילדה בת 3 וחצי, זה פחות חמור, מה גם שאתם יכולים לדבר איתה בסקייפ ובטלפון.
    זה טוב ויפה שחשבתם על כך ואתם מזמינים את הסבים לביתכם ומשאירים את הילדים בסביבתם הטבעית. עדיין לטעמי ניתוק ל-9 ימים מתינוק כה קטן הוא לא מומלץ, בלשון המעטה. צר לי ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו