מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איום מצד מורהגל16/05/2012
לביתי יש חברה בכיתה .אמא של אותה ילדה טוענת שהמורה לספורט אמרה לילדתה "אם לא תשתקי אתן לך סטירה". לא האמנתי אך לאחר ששאלתי את ביתי היא אמרה שזה נכון והיא אמרה את זה בפני כל הילדים.שאלתי אותה מדוע לא סיפרה לי?והיא ענתה שזה לא היה מופנה אליה לכן לא חשבה שצריך להגיד.חברה שלי אמרה לי שלא כדי לי לערב את הילדה שלי בסיפור ולא לשאול אותה. אך אני מרגישה אחרת היום היא עושה את זה לה ומחר זה יכול להיות מופנה גם לבת שלי? מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדות בכיתה א
גל16/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיום מצד מורה - תגובה
סמדר ריינר16/05/2012שלום גל,
השאלה מתוך איזה מקום ובאיזה אופן את מערבת את הבת שלך. אם זה מופנה אליה בצורת האשמה מדוע היא לא סיפרה לך, זה באמת לא יעיל ולא נכון. חשוב לגשת לבתך בצורה אמפתית, ולשאול אותה איך הרגישה כשהמורה פנתה כך לחברה שלה. המתיני לתשובתה, אם זה הציק לה, אם הרגישה מאויימת שזה יכול לקרות גם לה. אם כן, התייחסי לכך. אם לא, ניתן להסתפק ולהגיד לה שאם משהו כזה יקרה, חשוב לך לדעת. מעבר לזה אם את רוצה לטפל בעניין הזה, זה באמת לא יכול להעשות דרך הבת שלך, אלא דרך המורה עצמה או הנהלת בית הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גל16/05/2012ביתי טוענת שאליה המורה תמיד מתייחסת יפה ומעודדת אותה.אך למרות זאת יש לי תחושה שכל אחד מסתכל על העיגול מסביבו. ומה שמעבר לא מעניין .וזה מדאיג כי זו יכלה להיות הבת שלי .אז אם זו לא הבת שלי אז זה לא צריך לעניין אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סמדר ריינר17/05/2012שלום גל,
איפה בדברי ראית אמירה כזו? זה בהחלט צריך ויכול לעניין אותך, אבל לא דרך הבת שלך אלא דרך המורה. זה עניין שהמבוגרים צריכים לסדר ביניהם. דרך ההנהלה או דרך המורה עצמה, אבל לא דרך הבת שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
גל17/05/2012כנראה שלא הבנתי נכון. זה ברור לחלוטין שהבירור לא יעשה דרך הבת שלי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)