איום מצד מורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איום מצד מורה
    גל
    16/05/2012

לביתי יש חברה בכיתה .אמא של אותה ילדה טוענת שהמורה לספורט אמרה לילדתה "אם לא תשתקי אתן לך סטירה". לא האמנתי אך לאחר ששאלתי את ביתי היא אמרה שזה נכון והיא אמרה את זה בפני כל הילדים.שאלתי אותה מדוע לא סיפרה לי?והיא ענתה שזה לא היה מופנה אליה לכן לא חשבה שצריך להגיד.חברה שלי אמרה לי שלא כדי לי לערב את הילדה שלי בסיפור ולא לשאול אותה. אך אני מרגישה אחרת היום היא עושה את זה לה ומחר זה יכול להיות מופנה גם לבת שלי? מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איום מצד מורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדות בכיתה א

גל
    16/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איום מצד מורה - תגובה

סמדר ריינר
    16/05/2012

שלום גל,
    השאלה מתוך איזה מקום ובאיזה אופן את מערבת את הבת שלך. אם זה מופנה אליה בצורת האשמה מדוע היא לא סיפרה לך, זה באמת לא יעיל ולא נכון. חשוב לגשת לבתך בצורה אמפתית, ולשאול אותה איך הרגישה כשהמורה פנתה כך לחברה שלה. המתיני לתשובתה, אם זה הציק לה, אם הרגישה מאויימת שזה יכול לקרות גם לה. אם כן, התייחסי לכך. אם לא, ניתן להסתפק ולהגיד לה שאם משהו כזה יקרה, חשוב לך לדעת. מעבר לזה אם את רוצה לטפל בעניין הזה, זה באמת לא יכול להעשות דרך הבת שלך, אלא דרך המורה עצמה או הנהלת בית הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    16/05/2012

ביתי טוענת שאליה המורה תמיד מתייחסת יפה ומעודדת אותה.אך למרות זאת יש לי תחושה שכל אחד מסתכל על העיגול מסביבו. ומה שמעבר לא מעניין .וזה מדאיג כי זו יכלה להיות הבת שלי .אז אם זו לא הבת שלי אז זה לא צריך לעניין אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    17/05/2012

שלום גל,
    איפה בדברי ראית אמירה כזו? זה בהחלט צריך ויכול לעניין אותך, אבל לא דרך הבת שלך אלא דרך המורה. זה עניין שהמבוגרים צריכים לסדר ביניהם. דרך ההנהלה או דרך המורה עצמה, אבל לא דרך הבת שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי

גל
    17/05/2012

כנראה שלא הבנתי נכון. זה ברור לחלוטין שהבירור לא יעשה דרך הבת שלי. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו