מעברי דירה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעברי דירה
    לי
    16/05/2012

שלום ,

אני גרושה מזה 3 שנים ואמא ל-2 ילדים בני 5 ו-8. מאז גירושיי הילדים חוו כבר 3 מעברי דירות מסיבות כאלה ואחרות. כעת ניצבת בפניי ההחלטה האם לעבור דירה בפעם הרביעית לשם מגורים משותפים עם בן זוגי מזה שלוש שנים, עם שני ילדיו בני אותו הגיל לערך. הילדים מסתדרים מצויין יחד. עליי להוסיף כי לשני ילדיי בעיות שאופיינו על רקע רגשי.

השאלה היא האם למעברי דירה תכופים תהיה השפעה לרעה על ילדיי ויערערו אצלם את הרגשת היציבות והבטחון. או שנכונה יותר הגישה:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעברי דירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך השאלה

לי
    16/05/2012

האם נכונה יותר הגישה: "היכן שאני מאושרת, שם יהיו ילדיי מאושרים" והכל עניין של כיצד משווקים לילדים את העניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

סמדר ריינר
    16/05/2012

שלום לי,
    אלה לא גישות סותרות אחת את השניה והן לא חייבות לבוא אחת על חשבון השנייה. לא נתת הרבה פרטים על מעבר הדירה. האם הוא לעיר אחרת? האם כרוך בהחלפת מסגרות לימודיות? האם יהיו להם חדרים משל עצמם? האם אתם עוברים לדירת בן הזוג או לדירה משותפת שחדשה לשניכם? האם בן הזוג הוא המשמורן של ילדים או שהם באים אליו רק לביקורים?
    כמו כן, זה לא בדיוק שחור לבן שאו שאת מאושרת או שהיציבות שלהם מתערערת. את לא באמת יכולה להיות בטוחה שתהיי מאושרת, זה תלוי בחוזק הזוגיות הזו, כמה זמן היא קיימת, ובעוד הרבה פרמטרים וגם לא בטוח שתהיי מאושרת אם הילדים שלך יסבלו, אפילו שאת גרה עם בן זוג. .
    אם את כן מחליטה לעשות את המעבר, חשוב לבדוק כמה הדרגתי הוא יכול להיות, ואיך מבטיחים את מקומם של הילדים פיזית ומבחינת זמן והתחשבות במקום החדש.
    כמו שאת רואה יש הרבה היבטים לשאלה שלך ואני ממליצה לך לדון בהם עם איש מקצוע במשך כמה פגישות, כדי להיות רגועה שעשית את הצעד הנכון בצורה הנכונה ביותר שניתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו