בן 3 שנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 3 שנים
    מירית
    19/05/2012

בני בן ה3 שנים ושלושה חודשיים קרה פעם מקרה כאשר היינו אצל בית חמות וכאשר נכנס לשירותים הדלת של השורתים נתקעה והוא היה בפנים ולא הצליח לפתוח את הדלת לבד והתחיל בבכי מטורף והצלחנו לשבור את הדלת ולהרגיע אותו גם עוד מקרה שקרה לו שאני עשיתי מעשה טיפש ומתחרטת כאשר פעם עשה מעשה רע ולא התנגה יפה אז עשיתי לו עונש בחדר וסגרתי את הדלת עליו למשך דקה גם בכה ופחד.
    אחרי שאני האירועים התחיל אצלו פחד מכל דלת סגרוה.גם כאשר יש הרבה אנשים בחדר הוא מתחיל בבכי מטורף וצעקות כאשר הוא רואה אחד רוצה לסגור את הדלת
    למשל אם אנחנו אצל אמא ורוצים לסגור את החדר ולישון הוא מסרב ומתחיל לבכות
    אם אנחנו אצל סבתא ויושבים בסלון הוא מסרב ומתנגד אם רוצים לסגור את הדלת
    גם כאשר אנחנו בבית והור רוצה לשחק בחצר הוא מסרב ובוכה אם אני רוצה לסגור את הדלת
    מה לעשות עם בעיה כזואת הוא בגן עכשוי ואני מואד מתחרטת שבפעם עשיתי לו עונש כזה ומטריד אותוי הבעיה הזאות איך לטפל ומה השיטות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 3 שנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 3 שנים - תגובה

סמדר ריינר
    19/05/2012

שלום מירית,
    את מוזמנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בשתובה העוסקת בפחדי ילדים. אם זה לא עוזר כדאי לפנות איש מקצוע שעובד עם ילדים בתחום חרדות, פסיכולוג או פסיכותרפיסט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן טעית אך ניתן לתיקון בע"ה

אבי
    20/05/2012

שלום מירית,
    כעת עליכם לזרום עם הילד בנושא הדלתות מתוך שיתוף פעולה הדוק ומלא, כוונתי היא שלא רק שאת מסכימה להשאיר את הדלת פתוחה כשהוא בוכה ו/או מבקש זאת אלא אתם פונים איליו שוב לשמוע בכובד ראש את בקשתו שלא לסגור את הדלת ומחליטים ביחד שכיון שסגירת הדלת מפחידה/מלחיצה (לקרוא לרגש בשמו - לא לנסות להדחיק) את גיא לכן לא סוגרים את הדלת, ואפשר להחליט גם על העתיד שאם ירצו עוד פעם לסגור ישאלו את גיא וכמו כן אם גיא ישנה את דעתו (חלילה לא לתת לו הרגשה שאנו מצפים שישנה את דעתו) ויסכים או ירצה לסגור הוא יאמר לנו, וכך לדבר בפתיחות מלאה על הנושא מתוך שיתוף פעולה הדוק ומלא.
    בהצלחה רבה!!
    (לכותב אין שום ידע מקצועי מעבר לניסיון החיים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו