ילד שאוהב ללבוש בגדי בנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שאוהב ללבוש בגדי בנות
    גליה
    20/05/2012

שלום,
    בני בן השבע אוהב לשחק משחקי דימיון בהן הוא בת/ אמא הוא לובש חצאית של אחיותיו ונועל את נעלי העקב שלי. מבקש שאאפר אותו ואמרח לו לק על הציפורניים. והצבע האהוב עליו הוא ורוד. הוא מאד אוהב לשחק בזה ולא ברור לי האם לאפשר לו ולתת לו לפנטז או שעלי להציב גבולות ולומר את המשפט הנדוש "אתה בן ובנים לא לובשים שמלות/נעלי עקב וכו'? הוא ילד שאוהב לשחק רק עם הבנות הוא מתקשר איתן הרבה יותר טוב והן נותנות לו ביטחון מבנים הוא מתרחק ומכל מה שקשור באופן סטריאוטיפי לבנים ( לא אוהב מכוניות/לא ספורט .... האם הדבר מעיד על נטייה מינית? האם אני צריכה לתת לילד להתנהג כמו שבא לו טוב לו? לא ברור? אשמח להכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שאוהב ללבוש בגדי בנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שאוהב ללבוש בגדי בנות - תגובה

סמדר ריינר
    20/05/2012

שלום גליה,
    אומנם קיימת אפשרות שההתנהגות של בנך מעידה על נטייה מינית, אך זה מוקדם עדיין לקבוע דבר כזה בודאות. לא הייתי אוסרת עליו לשחק בזה, ובודאי שלא לאסור עליו לפנטז על זה, זה ל לא ניתן גם. אני מבינה שהוא משחק בצורה כזו רק בבית, וכל עוד זה כך, והוא לא נחשף באופן הזה ללעג בחוץ, לא הייתי מגבילה את זה. אם את רוצה ניתן לנסות לעניין אותו גם בדברים של בנים, למשל שאבא שלו ינסה לשחק איתו מדי פעם משחקים יותר תחרותיים, כמובן חשוב שזה ייעשה בצורה עדינה, לא כופה, ומכבדת את ההישגים שלו והקצב שלו, בלי חלילה "לרדת" עליו או לבקר אותו.
    יכול להיות שכדאי לכם לפנות לייעוץ בעניין כדי לדעת איך להתמודד בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו