מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שאוהב ללבוש בגדי בנותגליה20/05/2012
שלום,
בני בן השבע אוהב לשחק משחקי דימיון בהן הוא בת/ אמא הוא לובש חצאית של אחיותיו ונועל את נעלי העקב שלי. מבקש שאאפר אותו ואמרח לו לק על הציפורניים. והצבע האהוב עליו הוא ורוד. הוא מאד אוהב לשחק בזה ולא ברור לי האם לאפשר לו ולתת לו לפנטז או שעלי להציב גבולות ולומר את המשפט הנדוש "אתה בן ובנים לא לובשים שמלות/נעלי עקב וכו'? הוא ילד שאוהב לשחק רק עם הבנות הוא מתקשר איתן הרבה יותר טוב והן נותנות לו ביטחון מבנים הוא מתרחק ומכל מה שקשור באופן סטריאוטיפי לבנים ( לא אוהב מכוניות/לא ספורט .... האם הדבר מעיד על נטייה מינית? האם אני צריכה לתת לילד להתנהג כמו שבא לו טוב לו? לא ברור? אשמח להכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שאוהב ללבוש בגדי בנות - תגובה
סמדר ריינר20/05/2012שלום גליה,
אומנם קיימת אפשרות שההתנהגות של בנך מעידה על נטייה מינית, אך זה מוקדם עדיין לקבוע דבר כזה בודאות. לא הייתי אוסרת עליו לשחק בזה, ובודאי שלא לאסור עליו לפנטז על זה, זה ל לא ניתן גם. אני מבינה שהוא משחק בצורה כזו רק בבית, וכל עוד זה כך, והוא לא נחשף באופן הזה ללעג בחוץ, לא הייתי מגבילה את זה. אם את רוצה ניתן לנסות לעניין אותו גם בדברים של בנים, למשל שאבא שלו ינסה לשחק איתו מדי פעם משחקים יותר תחרותיים, כמובן חשוב שזה ייעשה בצורה עדינה, לא כופה, ומכבדת את ההישגים שלו והקצב שלו, בלי חלילה "לרדת" עליו או לבקר אותו.
יכול להיות שכדאי לכם לפנות לייעוץ בעניין כדי לדעת איך להתמודד בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)