מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שנחשף לסרטי מבוגריםאוראל20/05/2012
הי
להפתעתי ולחרדתי גיליתי שבני בן ה- 9 רואה סרטים פורנוגרפיים במחשב.
כשגיליתי זאת פניתי אליו והילד אמר בתוקף שזה לא הוא....חיכיתי מס' ימים והזמן הגיע להבין שהוא באמת צופה בסרטים הנ"ל. קראתי לו לחדר בו המחשב ממוקם ובני ראה שההיסטוריה של המחשב פתוחה במקום של הסרטים, מיד הוא אמר שחבר שלו היה פה, וכשהודעתי לו שאני הולכת להתקשר להוריו של החבר ולהודיע להם מה הוא עושה במחשב בביתנו בני נשבר התחיל לבכות ובפחד בעיניו הודה הוא ראה את הסרטים האלה, שבמקרה נכנס לאתר ....הושבתי אותו על ברכי ואמרתי לו שהסרטים האלה אינם משקפים את המציאות והם לא לגילו ושאם יש לו שאלות בנושא כי מובן לי שהוא סקרן הוא תמיד יכול לפנות לאבא או אמא ואנחנו נענה לו על הכל, חבקתי ונשקתי אותו ואמרתי לו שאני גאה בו שלמרות שפחד הוא הודה וסיפר לי את האמת.
אבל עכשיו שהלך לישון מה אני עושה עם הידע הזה? ואם זה יקרה שנית מה לעשות? האם אפשר למחוק לו את ההרדיסק מהמוח? איך להתמודד עם זה? אני אובדת עצות אלוהים הוא רק בן 9!!!!!!! לא אמורים להתעניין בנושא בגיל 12 או 13 ????
אודה על העצה המהירה אני ממש בפניקה
אוראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שנחשף לסרטי מבוגרים - תגובה
סמדר ריינר21/05/2012שלום אוראל,
הגבת נכון. עם זאת הפאניקה לא תעזור, אין לנו שליטה על כל מה שקורה במוח של הילדים שלנו, יותר ממה שעשית לא יכולת לעשות, למזלו של הילד שלך יש לו אימא שהגיבה נכון, וגם התגובה שלך נרשמת בהרדיסק של המוח שלו וזה הרבה יותר חשוב ממה שאת מעריכה כרגע.
אני מציעה לך גם לחסום את הגישה לאתרים כאלה במחשב שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אוראל
אבי21/05/2012מה חשבת ? שתכניסי את כל הזבל הביתה והילד לא יחשף לזה ? משאלתך אני מבין שבגיל 12 13 זה בסדר לטעמך, אז תשמחי יש לך בסה"כ ילד כשרוני - בגיל 9 הוא עושה מה שלדעת אמא שלו מתאים לגיל 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאבי
אוראל21/05/2012שלום אבי
אין לי מושג מי אתה אבל הביקורת שלך לא מתאימה לעניין, לידיעתך כל ילד מתענין במיניות בסביבות גיל 12- 13 (וגם אתה התעניינת בגיל הזה ) אין זה אומר שכוונתי היתה שזה בסדר לראות סרטים פונורגרפיים בגילאים צעירים או בכלל....לפני שאתה מגיב תלמד אתה בתור בוגר לספור עד 3 ולהבין למה התכוון המשורר בצד השני כל שכן שאתה לא מכיר ולא יודע מי הצד השני וכמובן אל תנסה מתוך בורות לחנך אחרים שאתה לא מכיר בכלל.
אוראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנצלות
אבי21/05/2012סליחה אוראל, אני מתנצל ושוב מתנצל על תגובתי הבוטה תגובתי היא פשוט תוצאה של תיסכול מכל מה שקורה באינטרנט ולצערינו מתורגם מהר מאד לרחובות כפי שאנחנו עדים יום יום,
אז שוב סליחה ויפה שחסמתם את האתרים הללו יש הורים שלא מבינים את זה וחבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אוראל21/05/2012אתמול בלילה חסמנו את האתרים תודה על התשובה המהירה זה היה מאוד חשוב לנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)