מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השפעת מריבות על תינוקדנה23/05/2012
התינוק שלי בן שנה וחודשיים. בעלי ואני רבים וצועקים המון. אך בעיקר בעלי צועק בצורה מאוד מאוד חזקה ומפחידה וגם תנועות הגוף שלו מאוד אלימות כלפיי והוא יכול גם להרים לעברי משהו כדי לזרוק ואני זזה בפחד כמובן. אין אלימות פיזית ממשית. זה מסתכם בעיקר בצרחות מזעזעות ומה שתיארתי שקרוב לאלימות. בכל אופן, כמובן שהתינוק שלי נחשף לא אחת להתנהגויות אלה - לא רק שמע אלא גם ראה. אני די בטוחה שזה משפיע עליו בהווה וישפיע בעתיד. רציתי לדעת באמת האם זה נכון? מה גודל ההשפעה? האם יכול להיות לו נזק נפשי רציני בעתיד? ואיך לדעתכם הוא מגיב לזה בהווה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות אחרי סיטואציה כזו כדי להקטין את ההשפעה חוץ מלחבק אותו? דרך אגב, בלילה אחרי התנהגות כזו שנחשף אליה אתמול ישן ממש גרוע והתעורר בערך עשרים פעמים ובכה - האם יכול להיות שיש קשר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת מריבות על תינוק - תגובה
סמדר ריינר23/05/2012שלום דנה,
אפילו שאין אלימות פיזית יש אלימות בבית ויש תחושת טרור. איך זה משפיע? את רואה בעצמך, בדיוק מה שאת מתארת.ההשפעה על ילד שעד לאלימות בין הוריו היא קשה וחמורה, עלולה לגרום לחרדות, ולכך שהוא עלול להיות אלים בעצמו בהמשך. אין דבר שאת יכולה לעשות כרגע ישירות עם הילד מלבד מה שאת עושה. העבודה שלך לגבי מניעה של העניין היא לא עם הילד אלא עם הבעל. חשוב שתפנו בהקדם לטיפול בעניין. או לטיפול זוגי או לטיפול באחד המרכזים למניעת לאלימות במשפחה, בדר כלל אפשר לקבל מידע על המקומות האלה דרך לשכות הרווחה בעירייה. אל תקטיני בחשיבות מה שעובר עליכם, זה לא קרוב לאלימות זו אלימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)