גדילה בחיק המשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גדילה בחיק המשפחה
    סיגל
    23/05/2012

אנחנו שוקלים לצאת לשליחות, לבננו בן ה14 לא תהיה מסגרת לימודים הולמת, גם לנו וגם לו יש כישורי הוראה ולמידה מצויינים, ולכן אנו שוקלים למידה מתוך הבית / מתוקשבת - בהכוונתנו.(במשך שנתיים במקום השליחות)
    מכיוון שזה נופל על גיל ההתבגרות, בו לחברה יש חלק לא מבוטל מחיי הילד - רציתי לשאול אם ייעשה נזק כלשהו לחיי הילד אם בשנתיים אלו ישהה רבות בחיק המשפחה, ההורים, ללא חברה מובהקת "חברת השווים" כמקובל. (ואנא אל תתנו לי עצות של לנסות לשלוח לחוגים עם בני הגיל וכד' כי זה ממש לא מעשי לנו ולמקום בו נהיה)
    בננו מתלהב מהרעיון, אבל אנחנו מתייעצים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילה בחיק המשפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוספה רלוונטית להודעה הקודמת

סיגל
    23/05/2012

הילד לא חי בוואקום - יש לו עוד אח ואחות צעירים ממנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה רלוונטית להודעה הקודמת - תגובה

סמדר ריינר
    24/05/2012

שלום הילית,
    אני לא מכירה את הילד שלכם ולא יודעת אם הוא סובל מקשיים חברתיים, או שיש לו חברים. בכל אופן אני מציעה לכם להעדיף את הנושא החברתי על הנשוא הלימודי, הוא יותר חשוב לא רק בגיל הזה אלא בכלל. לימודים תמיד אפשר להשלים, חוויות של יחסים של התפתחות ריגשית וחברתית ושל ילדות - לא.
    אם לילד יש קשיים חברתיים ניכרים, הייתי מציעה לכם להיוועץ עם איש מקצוע לפני הנסיעה וההחלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר : הילד מצוין חברתית ולימודית,

סיגל
    24/05/2012

הבעיה היא שבמקום בו נשהה אין בתי"ס מתאימים לגילו (כך זוהי המציאות))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר : הילד מצוין חברתית ולימודית, - תגובה

סמדר ריינר
    24/05/2012

שלום הילית,
    אם הילד מצויין חברתית, שנתיים ללא מסגרת חברתית מלבד אחיו, יהיו קשות לו מאוד. אני מניחה שכרגע הוא מתלהב כי אולי מלהיב אותו הרעיון של לא ללכת לבית ספר. הוא לא מדמיין כרגע את תחושת הבידוד והבדידות שהוא עלול לחוש.
    לטעמי מדובר במחיר כבד מדי, אבל כמובן שההחלטה היא שלכם.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו