מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותגלית23/05/2012
בני לומד בכיתה ה. תלמיד מצטיין.יש בכיתה שלו ילד שכל הזמן נורא מקנא ממנו.וכשהוא מדבר עם חברים אחרים אז הוא מנסה לסכסך בינהם ולקחת לו את החברים שהוא בקשר איתם. אני בסכסוך עם האמא ואינני יודעת מה נכון לעשות.בבקשה עזרי לי . הוא מאד מציק לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
סמדר ריינר24/05/2012שלום גלית,
קנאה וסכסוכים בין ילדים הם חלק מהחיים. בודאי שזה מציק ולא נעים. אחד הדברים שאת יכולה לעשות הוא לעזור לילד שלך לקחת את העניין בפורפורציות. האם הילד ההוא מצליח לקחת לו את החברים? את כולם? כל הזמן? האם זה קורה כל היום? איזה חוויות טובות יש לו במהלך היום בבית הספר? איזה חברים נשארים איתו בכל מקרה? יכול להיות שאם תעברו על כלל החוויות שלו במשך היום תראו שההצקות הם חלק לא מאוד גדול מהן, ולא כל כך פשוט לערער את המעמד של בנך כמו שנדמה, ולא חייבים להתייחס לכל מצב שמישהו נדחף ומנסה לקחת מקום על חשבונו, אולי זה לא עד כדי כך ראוי להתייחסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להתייעצות
גלית24/05/2012שלום סמדר. תודה רבה על תשובתך. בני תמיד מגיב באותה צורה. הוא מתעלם ממנו.האם זה נכון לענות לו או באמת להתעלם.?.יש לציין שגם אותו תלמיד הוא מצטיין ואולי בכך הוא מרגיש מאויים. אני כאמא תמיד רואה שהוא מתחבר רק עם אותו חבר שבני מתחבר איתו. זה קרה במהלך כל השנה למרות שתמיד עם אותו חבר הוא בכלל לא היה בקשר וזה בסדר.הבעיה שהוא צוחק עם אותו חבר על בני ותמיד מסכסך ומרכל עליו. אני מודה שאינני יודעת באיזו תדירות מדובר במהלך היום. בני רואה שאני נורא נלחצת ותקופה מסויימת הוא לא הסכים לדבר על אותו חבר.תודה רבה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להתייעצות
גלית24/05/2012מפריע לי שההצקות הופיעו הרבה מאד פעמים במשך השנה. אותי כאמא זה מצב מאד מתסכל. לו הדברים היו קורים לעתים רחוקות הייתי בהחלט מתעלמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להתייעצות - תגובה
סמדר ריינר24/05/2012שלום גלית,
ההתלעמות של בנך היא תגובה מצויינת. אני מניחה שאת מבינה בעצמך שאת לא עוזרת לבנך בכך שאת לוקחת את זה כל כך קשה, זה לא מחזק אותו אלא מחליש. בכלל לא בטוח שזה מציק לו באותה מידה שזה מציק לך. אם את מודדת את ההצקות במספר הפעמים שלהן בשנה ולא ביום, מצבנו טוב, ואני ממליצה לך בחום לנסות ככל יכולתך לקחת מרחק ולא להתערב יותר. אני חושבת שהמעורבות שלך כרגע לא עוזרת לבנך וואלי אפילו מזיקה למרות הכוונות הטובות שלך.
חשוב מאוד שאת כאם תמצאי לך נושאים נוספים לחשוב עליהם ולעסוק בהם ותנסי להסיח את דעתך מהנשא הזה, כרגע העיסוק שלך בו לא מביא תועלת, ורק מעציב אותך ומחליש את בנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גלית24/05/2012תודה רבה לך.שאלתי אותך שאלות בעבר והדברים שאמרת מאד הועילו לי. יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור:-)
סמדר ריינר24/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)