הפגנת שנאה ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפגנת שנאה ?
    יעל
    28/05/2012

ביתי היחידה בת ה15 מפגינה כלפי שנאה וכעס רב ואני ממש לא יודעת מה לא בסדר כדי שאוכל לתקן. אני מרגישה שהיא פוגעת בי בכוונה וזה מאד מאד כאב לי. אני בוכה בלב. למה ?
    היא לא מאפשרת לי לאהוב אותה. לא רוצה נשיקות ולא רוצה שמות חיבה. לפעמים יוצא לי שם נחמד מתוך אהבה ורצון לקרב אותה אלי אבל היא פונה אלי בכעס שלא אקרא לה כך. גם בזמן שאין בו לחץ לא מתאפשר לי להיתקרב אליה. אני אובדת עצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפגנת שנאה ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפגנת שנאה ? - תגובה

סמדר ריינר
    28/05/2012

שלום יעל,
    הכאב שלך מובן, אבל מה שחסר לי בתאור שלך, מעבר לתחושת העצב והכאב תחושת כעס כלפיה. הרי יש גם עניין של חוצפה וכפיות טובה בהתנהגות שלה, מדוע את מייד מרגישה אשמה? מדוע רק לחפש במה את לא בסדר? אולי חלק ממה שהבת שלך צריכה זה שתהיי פחות חלשה ופחות מתחננת?
    עכשיו תראי, את פונה לאינטנרט בלי לתת שום פרטים כך שקשה לדעת באמת מה קרה ביניכן, מדוע היא כל כך כועסת עלייך, אבל נשמע שתגובה של עצב בלבד היא תגובה חלקית ומפגינה הרבה חולשה. אם את באמת רוצה להבין יותר לעומק מה קורה לביתך יכול להיות שכדאי לך לפנות לייעוץ מסודר, גם בלעדיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפגנת שנאה תודה רבה סמדר

יעל
    04/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    04/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפגנת שנאה המשך

יעל
    11/06/2012

יש אצלי ביקורת כלפי עצמי.
    החינוך שלי היה לוקה בחסר.
    לא נתתי מספיק אהבה ולציין שגם לא ידעתי מה זה.
    ילד ראשון, לא היה לי הדרכה. הגעתי מבית הרוס ולא היה לי ממי לקחת דוגמא. מה שידעתי לתת לביתי היה אוכל ולימודים.
    הקשר הזוגי שלי מלווה בחוסר כבוד וחוסר הערכה ואני בטוחה שביתי הושפעה מכך. היא דוחה כל קרבה וכל גילוי של חיבה. והחשש הגדול שלי שאולי ישנה בעיה נפשית ? מה לעשות? אני כל כך דואגת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפגנת שנאה המשך - תגובה

סמדר ריינר
    11/06/2012

שלום יעל,
    אם את כל כך דואגת אז אולי כדאי ללכת לאיש מקצוע, כדי לקבל הדרכה ו/או הרגעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה .

יעל
    12/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו