מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כבר חמישה חודשים בוכה בכל בוקרמיכל29/05/2012
בתי המקסימה בת השנה ושלושה חודשים, שעדיין לא הולכת לבד, בוכה בכל בוקר לפני המשפחתון. כבר חמישה חודשים שהיא בוכה בפרידה ממני. גם כשאני מדברת איתה ואומרת לה שאני אחזור לקחת אותה בשעה ארבע, זה לא עוזר. גם כשאני מצליחה להרגיע אותה, היא בוכה שוב ברגע שהיא רואה את המטפלת של המשפחתון.
כשאני חוזרת לקחת אותה בשעה ארבע, אז היא בוכה שוב קצת עד שאני לוקחת אותה ואז היא מתאוששת מהר. בשעות הערב איתי היא שמחה ורגועה.
האם זה נורמאלי שגם אחרי חמישה חודשים היא בוכה ולא מתרגלת לגן? האם יש קשר בין חרדת הפרידה לבין העובדה שהיא עדיין לא הולכת.
האם אני צריכה לדאוג או לקחת את זה בקלות?
נראה שהמשםחתון הוא מקום טוב. יש שם עוד ילדים ויש שם אוכל טוב. היא לומדת שם דברים חדשים. הגננת אומרת שהיא מאוד בוגרת לגילה ושמה אותה עם הילדים הגדולים ממנה שכבר הולכים. אבל היא גם אומרת שהיא מפונקת ובוכה כשמחליפים לה חיתול.
האם הבכי של שעות הבוקר יעבור מתישהו?
אשמח לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר חמישה חודשים בוכה בכל בוקר - תגובה
סמדר ריינר29/05/2012שלום מיכל,
אני לא חשובת שהבת שלך לא מסתגלת לגן, כי אם אחרי שאת הולכת היא נרגעת ונהנית היא כן מסתגלת. כנראה שהיא שמה לב שזו נקודה רגישה אצלך לכן היא ממשיכה לבכות. את צריכה להיפרד ממנה בבוקר בענינייניות ובקצרה, ולא לנסות בכל מחיר להרגיע אותה. גם אם המחיר הוא שאת הולכת והיא עדיין בוכה. שום אסון לא יקרה. כשאת תיקחי את זה בקלות, גם היא תפסיק לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה!
מיכל30/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, בהצלחה.
סמדר ריינר30/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)