טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ! יש לי שאלה יש לי ילדה בת 3 ו3 חודשים (היא נולדה בשבוע 28 במשקל 1.100 בערך) התחלתי איתה גמילה מטיטולים לפני כשבוע לאחר שכל פעם שהתחלתי נשברתי. הפעם החלטתי ללכת עד הסוף ביחד עם הגן הבעיה היא כזו היא מפספסת הרבה ונראה כאילו היא עושה בכוונה כי היא תמיד צוחקת אחרי שהיא עושה . זה נראה לה מן משחק כזה. אני בהריון כרגע וקצת קשה לי להרים אותה כל פעם לשירותים וכשהיא ממש רוצה היא קמה והולכת לבד.
מה אפשר לעשות כדי שזה יהיה הליך נעים יותר (אני די כועסת בכל פיספוס למרות שזה לא הוגןו).
אבקש את עזרתכם תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רינת, אפשר לנסות להציע לה חיזוקים חיוביים כל פעם שהיא מצליחה (פיפי- פרס) למשל מדבקה או משהו קטן אחר. בכל כדאי לנסות להוריד לחץ מהתהליך. האפקטיביות של חיזוקים חיוביים תלויה גם בזה כשזה לא הולך, לא מגיבים בכלל, כלומר לא כועסים, אין טעם בזה, פשוט ממשיכים הלאה בענייניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד