דחוף--- התנהגות ילד בן 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף--- התנהגות ילד בן 3
    לילך
    30/05/2012

שלום, בעבר פניתי אליכם עקב שינויים בהתנהגות של בני לאחר שהחל ללון אצל אביו פעם בשבועיים באמצע השבוע במסגרת הרחבת הסדרי ראייה. לצערי הרב בחודשיים האחרונים מאז שהחל תהליך זה אני שומעת מהגננת שביום - יומיים לאחר הלינה על התנהגות מאוד אגרסיבית ותוקפנית שלו כלפי ילדים אחרים ללא שום סיבה. הוא נושך מרביץ ופורץ בבכי ללא שום סיבה. הגננת סבורה שיש קשר מאוד ישיר לקשיי הסתגלות כתוצאה מהשינוי שחווה בעקבות הלינה אחת לשבועיים. הסדרי הראיה לא מתקיימים כסדרם מצד האבא . לצערי הרב הוא מבריז ומאחר באופן קבוע. הילד מדבר איתי ומספר שעצוב לו בבית של אבא שהוא בוכה עם דמעות שאבא לא משחק איתו. אין שום תקשורת ביני לבין האב ואם גם היה הוא לא היה מאמין למילה שאני אומרת. ביקשתי וניסתי לרתום אותו שנקח את הבן לפסיכולוג אך הוא מתנג בכל תוקף. מה עלי לעשות? אני מוטרת מאוד מהתגובות שלו ומודאגת שזה ישפיע עליו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף--- התנהגות ילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף--- התנהגות ילד בן 3 - תגובה

סמדר ריינר
    30/05/2012

שלום לילך,
    את שואלת שאלה מאוד כללית, ואין לי כל כך דרך לענות לך מבלי להכיר אתכם מלבד זה שאני בודאי לא מחדשת לך בכך שהמצב כמו שהוא היום שבו אין בינך לבין האב תקשורת, ואתם מסוכסכים ביניכם ולא מצליחים לשתף פעולה לטובת הילד (לא משנה כרגע באשמת מי) הוא לא לטובת הילד ומשפיע עליו לרעה.
    מעבר לזה, נסי לדייק יותר אם את זקוקה לעזרה מאיתנו - לאיזה עזרה בדיוק, מה את רוצה לדעת ולמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו