אני זקוקה לעזרה דחוףףףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני זקוקה לעזרה דחוףףףףף
    יוכי
    31/05/2012

אתמול הילדה שלי בת 4 סיפרה משהו שאני עד עכשיו לא יודעת איך לעקל אותו
    או יותר חמור איך לספר אותו אני אפילו לא יודעת אני ובעלי ישבנו איתה והיא פתאום סיפרה שאחיין שלי בן 13 נגע בה באיבר המין שלה עם האיבר מין שלו והיא תיארה את זה כמו ניפח לי לא ממש הבנתי לקח לי כמה זמן לקלוט ולעבד את התמונה שהיא מספרת לי בראש
    זה לא נקלט היא טוענת שבזמן שהיא הייתה אצלם בבית הם היו בחדר והיא אמרה לו לא והוא אמר לה כן והיא מסבירה שהוא עשה את זה על המכנס שלה היא תיראה את זה בצורה מאוד בוטה ואני לא יודעת מה לעשות אלוהים היום הכי שחור היה לי אתמול בבקשה תעזרו לי לעזור למלאך שלי שסך הכל בת 4 ומתארת את הכל כמשהו מאוד בוטה ולא נתפס השמח לתשובה בהקדם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני זקוקה לעזרה דחוףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני זקוקה לעזרה דחוףףףףף - תגובה

סמדר ריינר
    31/05/2012

שלום יוכי,
    קודם כל טוב מאוד שהבת שלך סיפרה לכם. זה מראה על האמון שלה בכם. חשוב מאוד שלא תתנו לה להיות ליד האחיין הזה ללא השגחה מעכשיו. מעבר לזה כדאי שתפנו בהקדם לייעוץ מקצועי, כדי שיעזרו לכם להרגע ויבדקו האם הילדה זקוקה לעזרה כרגע.
    אתם יכולים לפנות למשרדי אל"י, ניתן להשיג את הטלפון שלהם בגוגל, ומשם לקבל הכוונה להמשך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו