מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני זקוקה לעזרה דחוףףףףףיוכי31/05/2012
אתמול הילדה שלי בת 4 סיפרה משהו שאני עד עכשיו לא יודעת איך לעקל אותו
או יותר חמור איך לספר אותו אני אפילו לא יודעת אני ובעלי ישבנו איתה והיא פתאום סיפרה שאחיין שלי בן 13 נגע בה באיבר המין שלה עם האיבר מין שלו והיא תיארה את זה כמו ניפח לי לא ממש הבנתי לקח לי כמה זמן לקלוט ולעבד את התמונה שהיא מספרת לי בראש
זה לא נקלט היא טוענת שבזמן שהיא הייתה אצלם בבית הם היו בחדר והיא אמרה לו לא והוא אמר לה כן והיא מסבירה שהוא עשה את זה על המכנס שלה היא תיראה את זה בצורה מאוד בוטה ואני לא יודעת מה לעשות אלוהים היום הכי שחור היה לי אתמול בבקשה תעזרו לי לעזור למלאך שלי שסך הכל בת 4 ומתארת את הכל כמשהו מאוד בוטה ולא נתפס השמח לתשובה בהקדם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני זקוקה לעזרה דחוףףףףף - תגובה
סמדר ריינר31/05/2012שלום יוכי,
קודם כל טוב מאוד שהבת שלך סיפרה לכם. זה מראה על האמון שלה בכם. חשוב מאוד שלא תתנו לה להיות ליד האחיין הזה ללא השגחה מעכשיו. מעבר לזה כדאי שתפנו בהקדם לייעוץ מקצועי, כדי שיעזרו לכם להרגע ויבדקו האם הילדה זקוקה לעזרה כרגע.
אתם יכולים לפנות למשרדי אל"י, ניתן להשיג את הטלפון שלהם בגוגל, ומשם לקבל הכוונה להמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)