ביטחון עצמי-המשך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי-המשך
    יעלי
    31/05/2012

בהמשך לשאלה הקודמת ולתגובה שקיבלתי.
    ראשית תודה על המענה המהיר. שנית- הארת את עיני ונתת לי כיוון חשיבה אחר לגמרי. מה שמביא אותי לשאלה- עד כמה לתת לו לעמוד על שלו?? באילו עיניינים לאפשר את הבחירה??
    חשוב לציין כי בדר"כ מתייעצים איתו בדברים רלוונטים המאפשרים בחירה- למשל מה ללבוש,באיזה משחק לשחק,איזה סיפור לקרוא לפני השינה,מה בוחר לאכול בארוחת הערב וכו'... בנוסף, בבית אנו מאפשרים לגלות תוקפנות סבירה- משחקי "מלחמה" די נפוצים אצלינו,לא דורשים צייתנות,אלא משמעת בסיסית.
    באילו עיניינים אחרים כדאי לאפשר בחירה ולתת לו תחושה של שליטה??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון עצמי-המשך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון עצמי-המשך - תגובה

סמדר ריינר
    01/06/2012

שלום יעלי,
    אם אתם באמת לא דורשים צייתנות, אז יכול להיות שמה שאמרתי לא רלוונטי עבורכם. אני לא יודעת מה זה בעיניכם משמעת בסיסית,אם הדברים הם כמו שאת מתארת, אז אולי זה לא הכיוון.
    יכול להיות שהכיוון הוא הפוך, למשל שאתם מאפשרים יותר מדי חופש ואז יחסי השולט נשלט הם הפוכים, כלומר הוא בעצם זה ששולט בכם.
    אם גם זה לא נכון, אז התאוריה הזו לא נכונה, ואם את מבינה את זה כחוסר ביטחון עצמי, את יכולה לנסות לתת לו חיזוקים חיוביים בדברים שהוא חזק בהם ולעודד אותו לשחק עם ילדים אחרים. צר לי, אבל עד כאן אפשר לעזור דרך האינטרנט.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו