מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שלא מקשיב ללאגלית01/06/2012
שלום,יש לי בן מקסים וחכם שלומד בכיתה ה. הבעיה היא שכשאני אומרת לא הוא לא מקשיב.הוא מתעקש ועומד על שלו.אני מנסה תמיד להסביר לו למה תשובתי שלילית אבל הוא תמיד עונה שההסבר אינו משכנע. אינני יודעת כיצד עלי לנהוג? תודה רבה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שלא מקשיב ללא - תגובה
סמדר ריינר02/06/2012שלום גלית,
הטעות שלך היא שאת חושבת שאת צריכה לשכנע אותו. אם את מחליטה שלא, אין לו ברירה אלא לקבל את הלא. זה בסדר גמור אם הוא לא מסכים. הוא לא חייב להסכים, ועדיין את קובעת, והוא יעשה מה שאמרת ללא הסכמה. חשוב מאוד שהטון שלך יהיה נחרץ, ושלא תיכנסי להסברים מיותרים. יש מקומות שההסברים מתפרשים אצל הילד כהזמנה למשא ומתן, כשאת בכלל לא מתכוונת למשא ומתן. אם את מתכוונת שפשוט יקרה מה שאת קובעת, אז זה מה שיהיה, גם אם הוא לא מסכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גלית02/06/2012תודה רבה.את עושה עבודה נפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, שמחתי לעזור.
סמדר ריינר03/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות
גלית05/06/2012שלום סמדר, כשאני אומרת לו לא ואני לא מנסה להסביר את עצמי, אז הוא שואל למה לא?הוא לא מסתפק רק בלא ואז כשאני מסבירה ההסבר כמובן אינו משכנע אותו . האם נכון לומר רק לא ולהתמיד בזה ? הוא נורא מתעקש לשמוע למה לא? הוא אומר שבלי הסבר הוא לא מוכן לבצע את מה שאני מבקשת למרות שבסופו של דבר גם כשאני מסבירה זה לא באמת משנה לו. תודה רבה וסליחה שאני שוב שואלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות - תגובה
סמדר ריינר05/06/2012שלום גלית,
אז מה אם הוא נורא מתעקש? בעיני יש מקירם בשבהחלט נכון להתמיד עם הלא, ההסבר בכלל לא משנה ואת מבינה את זה.נשמע שתא מתקשה עמוד מולו והוא מצליח לערער את הביטחון שלך, ואז באמת קשה לך מאוד לעמוד מאחורי הלא. חשוב שתפנימי שאת האימא ואת לא חייבת לו הסברים על כך דבר. אם את מתקשה לעמוד בזה אולי כדאי שתיפני להדרכת הורים כדי לעזור לך לטפח את הסמכות ההורית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)