כל חצי שעה לפיפי בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כל חצי שעה לפיפי בן 6
    אמא
    03/06/2012

היי אני אמא לילד מדהים בן 6 שגמול מטיטול כבר מגיל שנתיים בצורה טובה מאוד אבל יש לו בעיה שאני לא מצליחה לפתור משהו כמו שנה כבר שהוא כל הזמן רץ לעשות פיפי למרות שעשה לפני 3 דקות אפילו עשינו את כל הבדיקות (שתן,תרביות,אולטרסאונד) והכל ברוך ה' יצא תקין אני לא מבינה מה קורה לפי דעתי הוא בודק עם עצמו ע"י הפעלת לחץ על השלפוחית עם יש לו לעשות ואז הוא ממש חייב לגשת לעשות למרות שזה ממש שתי טיפות מה להגיד לו?
    האם לגרום לו ולהתעקש על להתאפק עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל חצי שעה לפיפי בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל חצי שעה לפיפי בן 6 - תגובה

סמדר ריינר
    03/06/2012

שלום לך,
    לפני שמחליטים מה עושים חשוב להבין יותר טוב למה זה קורה ומתי זה קורה. האם זה קורה לו בגן או בבית הספר? האם גם שם הוא רץ כל 3 דקות? האם כשהוא עסוק או מתעניין במשהו זה קורה לו פחות? האם בשעות מסויימות ובהקשרים מסויימים זה קורה לו יותר? כדאי גם לנסות לדובב אותו ולהבין עד כמה שניתן מדוע הוא עושה את זה, מה הוא בודק? ממה הוא חושש שיקרה אם לא יעשה את זה. כדאי לבדוק האם זה קרה אחרי אירוע מסויים? האם "ברח" לו פעם וזה בייש אותו מאוד? בכל אופן רק אחרי הבנה יותר טובה אפשר לחשוב מה ניתן לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו