איומים של בן 7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איומים של בן 7
    שרה
    03/06/2012

הבן שלי בן 7 ילד מאוד חכם (בכל המבחנים מוציא 100) וגם אין לי בעיות מיוחדות אך בזמן האחרון אינו רוצה לעשות שיעורי בית. הוא יודע ששיעורי בית זה אחד החובות שלו והוא מכין ללא בעיות, אך בחודש האחרון אינו רוצה להכין. אני מתעקשת איתו שיכין (אני לא מוכנה לוותר לו וגם אני יודעת שאין לו קושי כי כשהוא מכין הוא עושה ללא בעיות) אתמול כשהוא נגרר עם השיעורים ורבנו המון הוא אמר "אמא, אני אחפש אמא אחרת" או "אני אקח סכין ויהרוג את עצמי" וכן, "תפתחי את החלון אני אקפוץ" אני לא חושבת שהוא מתכוון לזה, אך מאוד מציק לי שהוא אומר זאת, בנוסף הוא מאשים המון את אחותו (בת השנה), שמאז שהיא הבאה אנחנו רבים המון, אני מסביה לו שהיא לא קשורה לעניין, כי להכין שיעורים זה בישבילו, להצלחה שלו, ואני דואגת שיהיה לנו זמן לבד ביחד,בסוף הוא מבקש סליחה מאחותו ומבקש שנתחיל מהתחלה, מה מומלץ לעשות ? האם להעניש אותו? להתעקש על הכנת השיעורים (הוא בסה"כ בכיתה א' ולא נראה לי שכדאי לי לוותר לו כבר) או לא להתעקש איך להתנהג איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איומים של בן 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איומים של בן 7 - תגובה

סמדר ריינר
    03/06/2012

שלום שרה,
    קודם כל עונשים הם לא דרך יעילה לחנך והם גורמים נזק לילד. הילד שלך מדווח על מצוקה, מאיים בהתאבדות. אפילו אם הוא לא מתכוון, זה מטריד מאוד. זה מעיד על מצוקה רבה, שלא קשורה בהכרח רק לשיעורים. אני מציעה לך לפנות בהקדם לבירור מקצועי יותר של העניין ולא להשאיר את זה רק ברמה שאלה בפורום באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו