התמודדות עם הריון ותופעותיו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם הריון ותופעותיו
    לילי
    05/06/2012

שלום ותודה על המענה,
    בני בן שלוש וחצי ואני בתחילת הריון שני. אני מרגישה ממש רע, כל התחושות שמרגישות נשים הריוניות ואני מרגישה רע שאני לא יכולה לתפקד כמו קודם, לא יכולה להרים את בני על הידיים, זקוקה למנוחות במהלך היום, ממש סמרטוט. איך כדאי להסביר לבני את מצבי מבלי לספר על ההריון (זה מוקדם מדי וכלום עוד לא ודאי)? האם זה יפגע בקשר עם בני? אני משתדלת לעשות את המקסימום לבלות איתו אחרי הגן אבל יש ימים שאני פשוט לא מסוגלת וזקוקה לעזרת בעלי. ממתינה לתשובה (ושיעברו התופעות המעיקות!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם הריון ותופעותיו - תגובה

סמדר ריינר
    05/06/2012

שלום בשמת,
    נשמע שיש לך המון תחושות אשמה ואת נורא מוטרדת. כל מה שקורה לנו בחיים יש לו בפוטנציאל פגיעה בילדים. אין מה לעשות, גם ההתמודדות חשובה ומחסנת.
    את יכולה להסביר כרגע שאימא לא מרגישה טוב, ושזה יעבור לה. אני מקווה שזה יעבור מהר. סביר הניח שאכן לילד שלך עומד להיות קשה, זה לא סוף העולם, אלא חלק מהחיים. נסו לפצות על כך על ידי תשומת לב מדמויות אחרות, אך לא על חשבון גבולות ולא באופן של פינוק יתר.
    תרגישי טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו