טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ותודה על המענה, בני בן שלוש וחצי ואני בתחילת הריון שני. אני מרגישה ממש רע, כל התחושות שמרגישות נשים הריוניות ואני מרגישה רע שאני לא יכולה לתפקד כמו קודם, לא יכולה להרים את בני על הידיים, זקוקה למנוחות במהלך היום, ממש סמרטוט. איך כדאי להסביר לבני את מצבי מבלי לספר על ההריון (זה מוקדם מדי וכלום עוד לא ודאי)? האם זה יפגע בקשר עם בני? אני משתדלת לעשות את המקסימום לבלות איתו אחרי הגן אבל יש ימים שאני פשוט לא מסוגלת וזקוקה לעזרת בעלי. ממתינה לתשובה (ושיעברו התופעות המעיקות!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום בשמת, נשמע שיש לך המון תחושות אשמה ואת נורא מוטרדת. כל מה שקורה לנו בחיים יש לו בפוטנציאל פגיעה בילדים. אין מה לעשות, גם ההתמודדות חשובה ומחסנת. את יכולה להסביר כרגע שאימא לא מרגישה טוב, ושזה יעבור לה. אני מקווה שזה יעבור מהר. סביר הניח שאכן לילד שלך עומד להיות קשה, זה לא סוף העולם, אלא חלק מהחיים. נסו לפצות על כך על ידי תשומת לב מדמויות אחרות, אך לא על חשבון גבולות ולא באופן של פינוק יתר. תרגישי טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד