בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3
    חסוי
    06/06/2012

שלום,
    יש לי ילדה בת 3, מתחילת השנה בגן הגננת אמרה לי שהיא לא יוצרת קשרים חברתיים עם הילדים בגן, חשוב לציין שהיא ילדה פעילה מאוד בבית וקיים פער משמעותי בין ההתנהגות שלה לידינו (ההורים) לבין ההתנהגות בחברה אחרת.
    היא מאוד פסיבית מבחינת יצירת הקשר וגן אם קיים טיווח נוצר קשר לזמן קצר מאוד.
    לפי דיווח של היועצת החינוכית מדובר בבעיות ריגשיות.
    כיצד ניתן לטפל בכך?
    אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3 - תגובה

סמדר ריינר
    06/06/2012

שלום לך,
    אם יש התרשמות שמדובר בבעיות ריגשיות, צירך לאבחן את זה קצת יותר לעומק לפני שמחליטים איך ניתן לטפל. אני ממליצה לך לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלכם באיזורכם כדי לבדוק את העניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שלוש

חסוי
    06/06/2012

היי סמדר,

תודה על תשובתך המהירה,
    פניתי למכון להתפתחות הילד אך הם הפנו אותי לטיפול של מרפאה בעיסוק בלבד.
    אני מאוד לחוצה והייתי מעוניינת לברר אם ישנם טיפולים נוספים שדרושים לשם כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שלוש - תגובה

סמדר ריינר
    06/06/2012

שלום לך,
    ריפוי בעיסוק לא מטפל בבעיה ריגשית. לא ברור לי מהתאור שלך מדוע במכון להתפתחות הילד הפנו אותך רק לריפוי בעיסוק. האם זה על סמך המידע שנתת להם, האם זה בגלל שאין להם מענים אחרים שם (לא בכל המכונים יש תמיד אותם טיפולים) האם ביקשת טיפול לבעיות ריגשיות, מה הייתה ההתרשמות של הצוות המאבחן במכון ,האם גם הם התרשמו מבעיות רגשיות? בקיצור לא ברור לי אם מוצה התהליך שם.
    במידה וכן, והם בדקו הכל ואין שם אפשרות כזו, את יכולה לפנות לאחת ממנהלות הפורום שעובדת בעיזור מגורייך או לחפש על פי המלצה של מכרים או של הגננת, פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם הגיל הרך. בדרך כלל בגיל הזה נהוג לעבוד או עם ההורים בלבד, בהדרכת הורים, או בטיפול דיאדי, כלומר טיפול משותף של הורה וילד, באמצעות משחק ויצירה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו