קושי במשחק אצל תינוקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי במשחק אצל תינוקת
    רננה
    07/06/2012

שלום וברכה
    יש לי שאלה מעט מוזרה: ביתי בתהשנה היא ילדהמאוד מפותחת לגילה הבעיה איתה שהיא כמעט ולא מעסיקה את עצמה לבד. היא לא נמצאת במסגרת אלא בבית(למעט פעמים בשבוע אצל מטפלת). היא יושבת עם צעצוע 2-3- דקות ומיד זורקת אוו ובאה אלינו בוכה שנרים אותה על הידיים, גם כשאני משחקת איתה אחרי 2 דקות נמאס לה והיא בוכה שארים אותה. אני נותנת לה לבכות קצת מידי פעם כדי שתלמד שאי אפשר להרים אותו כל היום , אבל אני לא רואה שמשהו משתנה. גם המטפלת אומרת שאצלה היא מתנהגת ככה. מה עושים בנושא והאם התנהגותה היא בנורמה? אני מסתכלת על ילדים אחרים בגילה ורואה שהם כלל לא מנתנהגים כך...
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי במשחק אצל תינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי במשחק אצל תינוקת - תגובה

סמדר ריינר
    08/06/2012

שלום רננה,
    ילדים בגיל שנה עוד לא ידועים להעסיק את עצמם לבד, צריך ללמד אותם, להבנות להם את הפעילות, להציע להם, וללוות אותם. היא כנראה מרגישה שאתם קצת עוזבים אותה ולא ממש יודעת מה לעשות עם עצמה, צריך לנסות בצורה יותר הדרגתית להרגיל אותה לעצמאות, למשל לשבת לידה כשמשחקת, לשחק איתה, לתת לה לשחק לבד בנוכחותכם, להגיב אליה בדיבור ובמבט להנחות אותה מה אפשר לעשות עם המשחק, איך משחקים איתו, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו