טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי תינוקת בת שנה וחצי.. מקבלת המון חום ואהבה בבית וטיפול מסור. בזמן האחרון כשאני שמה לה את הבובות לשחק. היא אומרת להם "די" מספיק" ומכה אותם?????????? האם ההתנהגות הזו מעידה על אלימות בגן מצד הגננת/הילדים .. ממני היא לא שמעה מעולם מספיק ודי.. האם זה בסדר?? כמו כן כשאני מגיעה לגן הילדה ניראת מוזנחת ומלאה בנזלת שהתייבשה על הפנים, בזמן שאני מחליפה לה חיתול היא משתוללת. האם הדבר קשור להתנהלות בגן??\ מה לעשות?? האם ממולץ להעביר את הילדה גן?? עזרה וייעוץ בבקשה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום חמוטל, אכן התאור שלך מעורר חשדות. אני מציעה לך לבדוק יותר לעומק את ההתנהלות בגן, לדבר עם עוד הורים, אולי לבוא לביקור פתע וכו', ואם הבדיקה מעלה דברים או אם המצב נמשך, בהחלט כדאי לשקול מעבר לגן אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד