הלשנה בגן?????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הלשנה בגן?????
    רוז
    09/06/2012

הי הילדה של בגן חובה בשבועיים האחרונים היו מספר בעיות משל התלעמות מצד החברות שלה כלפיה האירוע היה לפני שבועות אז אמרת לה שיש לה עוד חברות והיא יכולה לשחק איתם אחר החג דיברת עם הגננות והן עשו שיחה עם הילדה שלי והילדה השניה הילדה שלי אמרה שכנראה היא חלמה את הדברים השניה לא הבינה מה רוצים ממנה בכל זאת הדברים היו לפני החג

ועכשיו ילדה אחרת שבתחילת השנה הציקה לילדה שלי שוב מעליבה אותה ומציקה שאלתי את הילדה שלי מה הרגשת ??????? ומה עשית ????????? הלדה שלי מעולם לא הולכת לגננות למרות שאני אומרת לה האם מדובר בגיל הזה בהלשנה ???

אני לא מבינה למה היא לא הולכת לגננות אמרתי לה שאני הבנתי ואטפל בענ יין אבל היא ביקשה שלא

מה אני אמורה לעשות???? הרי היא לא מדיימנת את הכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלשנה בגן?????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלשנה בגן????? - תגובה

סמדר ריינר
    10/06/2012

שלום רוז,
    אי אפשר להכריח ילדות להיות חברות של הבת שלך. יכול להיות שההתערבות שלך לא מועילה כרגע לילדה. יכול להיות שעדיף לנסות לעזור לילדה במיומנויות החברתיות שלה, איך עונים, אם עונים, איך מתמודדים, איך מטפחים קשרים עם ילדות אחרות וכו'. זה לא שזה נחשב הלשנה לפנות לגננת, אבל לא בכל מקרה זה הפיתרון היעיל ביותר. פניה לגננת היא הכרחית כשמדובר באלימות. לא כל מקרה של מריבה בין ילדים או הצקה הוא באמת כזה. יש אירועים שילדים אמורים ללמוד להתמודד איתם, פנייה לגננת בכל מצב מונעת מבתך להתמודד ומשדרת תדמית של בכיינות וחוסר אונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר זהו שלילדה שלי לא חסרות חבר

רוז
    10/06/2012

חברות בגלל זה נתתי לה כילים בעניין ההתעלמות שתלך לחברות אחרות היא מאוד חברותית

אבל מה עוש'ם בעניין העלבות אם משהי העליבה אותה אני אומרת לה שזה לא חברי אבל מה אני אמורה להגיד למשל החברה אמרה שיש לבת שלי פה מגעיל ושהיא שמנדוזה ובכלל הבת שלי רזה ???????????????

ועוד שאלה מה שאת אומרת לי זה למעשה לא לערב את הגננות כי הילדה שלי מבקשת לא לערב הא בסך הכל בת 6 ???????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר זהו שלילדה שלי לא חסרות חבר - תגובה

סמדר ריינר
    10/06/2012

שלום רוז,
    מה שעושים בעניין ההעלבות זה פשוט מאוד, מסבירים לילדה שאין לה מה להתייחס לדברים האלה, זה נאמר מתוך קנאה, וזה לא אומר עליה שום דבר. היא יכולה לבחור אם היא רוצה לענות לזה - למשל להגיד שזה שטויות, או להתעלם, זה בסדר גמור. אם מדובר בילדה מקובלת ומסודרת מבחינה חברתית, אז אין מה להיות כל כך מוטרדים מהדברים, ואין צורך לייחס להם כל כך הרבה חשיבות. ככל שאת תהיי רגועה עם העניין הזה, גם הבת שלך תוכל לא להיות מוטרדת ממנו, אלה דברים שילדים אומרים זה לזה, וזה לא סוף העולם.
    שנית, לא הבנתי איך הבנת מדברי שאני מייעצת לך לא להגיד לגננת כי הבת שלך לא רוצה. איפה ראית את זה כתוב בתגובה שלי? נדמה לי שנימקתי בצורה עניינית לגמרי למה התערבות כזו היא לא הכרחית ולא בהכרח מתאימה למצב שאת מתארת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה רבה

רוז
    10/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו