טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בעוד חודשיים תהייה בת 4. ילדה חכמה, חברותית, עקשנית,סקרנית, ופיקחית הגננת סיפרה לי שבחודשים האחרונים ביתי לא נחה לרגע בארוחות בגן היא כל הזמן בתנועה גם במפגשים היא לא יושבת כל הזמן בתנועה, הגננת אמרה שהיא מרגישה שמשהו מטריד אותה אי שקט פנימי שלה. רציתי להוסיף כי קשה לה להיפרד מבעלי בבוקר וכשהיא מביאה חפץ מסוים מהבית היא כל היום עסוקה לידו (קשר לבית) רציתי לציין כי אני כבר שנה בבית עם התינוק שלנו ויכול להיות שזה קשור לתינוק בתחילה היא קיבלה בהבנה את אחיה החדש בלי שום בעיות אולי עכשיו ההיתנהגות בגן היא תוצאה של אחיה הקטן? ושאני נימצאת איתו בבית עדיין. מה דעתך? תודה, הילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מתיחסת לכך שאת מציינת כי חל שינוי בהתנהגות הילדה וחשוב שתבדקי שאכן מדובר בשינוי המתנהגותה הרגילה. האם את חשה שינוי גם בבית. לאיזה שינוי בסביבת החיים שלה היא מגיבה? לא ברור כי האח כבר בן שנה והגן כבר במחצית השנה. שושי יעקובי פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד