טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת החמש וחצי לא הוזמנה ליום הולדת של אחד הילדים בגן. שמתי לב שאחרי הגן, חבורה גדולה של ילדים ואמהות הלכו לכיוון כלשהו, וכשבררתי, הבנתי שהלכו למסיבת יום הולדת. אני באופן אישי נפגעתי - לא מדובר על חגיגה אינטימית של כמה חברים טובים, אלא על מסיבה שבה חלק מוזמנים וחלק לא. השאלה שלי היא, מה לענות לביתי אם היא תשאל למה לא הוזמנה? האם ילדים בגיל הזה נפגעים, או שרק אני עושה מזה עניין? אציין שבאופן כללי היא ילדה חברותית ואהודה, ואין לה שום בעיה חברתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דפנה, בודאי שילדים נפגעים בגיל הזה. הייתי עונה לה שאת באמת חושבת שזה לא יפה שהיא לא הוזמנה, והיא לא היחידה שלא הוזמנה, ומזל שיש לה חברים וחברות אחרים ויש ילדים שכן מזמינים אותה והיא ילדה מקסימה וזה לא קשור אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד