ילד שבוכה כל היום בגן....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שבוכה כל היום בגן....
    ישי
    13/06/2012

שלום. אני ישי אבא ל-2 ילדים ילדה בת 5 וילד בן 3. הילד הקטן לפני כשנה היה מאושפז למשך חודשיים עקב הוירוס הטורף ועברנו כולנו תקופה לא קלה. לאחר האישפוז היה לו תקופה ארוכה בערך של חודש ימים של טיפול בבית ולאחר מכן כשהכול עבר בשלום ברוך ה' הוא חזר לגן חדש, כי האשפוז התחיל בסוף השנה של הגן הקודם. הילד הוא בעל אופי רגיש שמושך את תשומת הלב של הבית וזה כנראה גם בעקבות מה שעברנו. יש לו בגן גננת שהיא כביכול כמו אמא בשבילו הוא כל היום צמוד אליה, בנוסף ישנו ילד בגן שתמיד השם שלו שגור בפיו של הילד שלי ולא בפן החיובי לעיתים קרובות הוא מספר שהוא מרביץ לו ולעיתים הוא גם אומר שהוא חבר שלו (מה שיכול כנראה להיות דבר טיבעי בין ילדים). לאחרונה (בערך כשבועיים) הילד לא מפסיק לבכות בגן כשהגננת אליה הוא קשור לא נמצאת הוא לא אוכל טוב ולא ישן צהרים טוב הוא לרוב בוכה. אני מנסה לדבר עם הילד לבדוק אם יש איזה שהיא בעיה עם שאר הגננות והוא לא מראה שיש בעיה בנוסף אני שואל אותו איך בגן ומנסה לדלות פרטים על למה הוא בכה כל היום והוא רק אומר שזה בגלל שהוא רצה את הגננת שהוא קשור אליה. השאלה היא האם הדבר הזה נורמלי האם אני צריך לבדוק דברים נוספים, פשוט אני כבר לא יודע מה לעשות ממש לא נעים לי עם זה שהילד כל היום צריך לבכות כשהיא לא נמצאת. מקווה לתגובה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שבוכה כל היום בגן....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שבוכה כל היום בגן.... - תגובה

סמדר ריינר
    13/06/2012

שלום ישי,
    אין ספק שאם הילד כל הזמן בוכה בגן במשך שבועיים זה לא מצב שצריך להיות. אפשר לנסות לדובב את הידל בצורה עקיפה, משל דרך ציור או משחק ולנוסת כך להבין מה קשה לו. לצייר ביחד ילד ולספר עליו סיפור, או לשאול אותו אם הייתה פייה שמחלקת שלוש משאלות מה היה מבקש וכו'. אם המצב נמשך, כדאי לפנות לאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את פשוט מדהימה תודה על העצה...

ישי
    14/06/2012

את לא מבינה כמה עזרת לי, עשיתי לו את השיטה של הציור עם הילד כי הקטע של הפייה לא הלך איתו. ציירתי ילדת מחייך ואז הוא ביקש את התוש לצייר ופשוט קישקש על כל הילד אז שאלתי אותו, תספר לי על הציור שאתה עשיתה, והוא ישר אמר לי את השם של הילד מהגן שלו שכל הזמן מרביץ לו, והוא אומר שהוא הסתיר לו את הפנים . אז שאלתי אותו מדוע הילד מסתיר את הפנים אז הוא אמר לי כי הילד הזה מרביץ לו אז שאלתי אותו, האם כשהוא מסתיר את הפנים אז הוא יפסיק ככה להרביץ אז הוא אמר שלא. וככה נמשך הדיבוב עד שהבנתי שכנראה שבאמת זה מה שמפריע לו . בכל אופן אני מודה לך מאוד ואני מקווה שאכן פיענחתי אותו נכון כי הוא פשוט אמר את זה די ברור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך:-) שמחה שעזרתי:-)

סמדר ריינר
    15/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו