ילד בכיתה א' נגע בילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בכיתה א' נגע בילדה
    איילת
    14/06/2012

שלום לכם,

יש לי ילד ב7.5 עכשיו מסיים כיתה א'. התקשרה אלי יועצת של בית הספר וסיפרה שעל המקה "חמור מאוד" לדעתה על כך שילדה מהכיתה ביקשה ממנו להפליק לה בטוסיקים והוא הפליק לה כמה פעמים
    האם זה באמת כו חמור שמצריך טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בכיתה א' נגע בילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בכיתה א' נגע בילדה - תגובה

סמדר ריינר
    15/06/2012

שלום איילת,
    לא הבנתי למה התכוונה היועצת, חמור מה שבנך עשה או חמור מה שהילדה ביקשה? האם הילדה הייתה לבושה כשזה קרה? נשמע לי שהבקשה של הילדה היא אכן מוזרה ודורשת טיפול. לגבי בנך, כדאי לברר איתו, באווירה רגועה ולא מאשימה מה קרה, ולהסביר לו על הפרטיות של הגוף ועל איזורים פרטיים בגוף ועל כך שלא נוגעים במקומות האלה אצל אנשים אחרים וגם לו מאפשרים לאחרים לגעת לו. הייתי שואלת אותו מה הוא חשב ומה הוא הרגיש כזה קרה, יכול להיות שזה היה מוזר גם לו והוא היה נבוך, חושב לתת לו לבטא את התחושות שלו, ולהרגיע אותו. בזה הייתי מסתפקת בשלב הזה, אלא אם כן עלו תכנים מטרידים נוספים בשיחה שלך איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו