מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח דחוף לעזרהמירי15/06/2012
שלום רב,
יש לי בעיה מאוד רצינית עם הבן שלי בן 3 וחצי, אני חד הורית אם ל2, הבכור בן 14.
הקטן בכל הזדמנות מקיא ולא על רקע פיזי.
כל דבר קטן שקורה, אם אני אומרת לו הולכים לטייל הוא מקיא, או שאומרים נלך לסבתא, או לא לאכול משהו מסויים שרוצה, או ששותה סתם שוקו, או כל דבר קטן כאילו מערער אותו ובשניות הוא מקיא בכמויות, זה בא תמיד ב3 או 4 הקאות עם רצון משווע להשתעל ולהוציא עוד אפילו שכבר אין. אני רואה שהבעיה פסיכוסומטית אבל שואלת את עצמי למה?????
זה ילד שמנת שמקבל הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
יש לו משפחה אוהבת, מפונק, ומרגיש הכי נאהב מכולם כי הוא הכי קטן בנכדים ובמשפחה.
הוא ישן איתי וטוב לו, אני גם ככה חד הורית אז דואגת לו . הוא עדיין לא גמול ממוצץ ומבקבוק.
בעבר ניסיתי להכניס אותו לגן אך מכל ההקאות שם הגננת ראתה שיש בעיה בימים הראשונים והוצאתי אותו מזה....ברור שזה תחושת נצחון עבורו להשיג כל מה שרוצה בעזרת ההקאות.
אבל מה עושים???????
אני כבר נואשת, זה כבר שנה שלמה ככה, לא קרה שום מקרה טראומתי חס וחלילה שהחל להתנהג כך.
כל הסדינים, המזרן, הבגדים, כל יום כמה פעמים, אני ממש בצרה,
אנא עזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח דחוף לעזרה - תגובה
סמדר ריינר16/06/2012שלום מירי,
קודם כל כדאי לשלול סיבה רפואית למרות שאת משוכנעת שמדובר בבעיה פסיכוסומטית. אחרי שתעשי את זה, את יכולה לפנות למכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלך באזור מגורייך ולבקש שם הכוונה מתאימה, אולי הדרכת הורים.
כמו כן, הייתי ממליצה לך להפסיק לישון עם הילד, זה לא בריא עבורו גם אם נראה לך שהוא רוצה את זה ושזה טוב לו..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי הכי טובה סבלה בדיוק מאותה בעי
גל16/06/2012משהיינו ילדות היא לא יכלה לצאת למקומות בעיקר מרוחקים ללא אמא שלה. היא הייתה נכנסת לסטרס ואוטומטית היא הייתה מקיאה. (מספיק שהיינו אומרים לה :בואי נלך לסרט. כבר היו לה בחילות)תמיד אמרו לה שהיא קשורה מידי לאמא שלה לכן זה קורה לה. היא סבלה מזה עד גיל 14 מרורים(סיוט)עד שלקחו אותה לפסיכולוגית ותוך מספר טיפולים בודדים זה עבר לה. היום יש לה משפחה וזה עבר לה לחלוטין. אבל בגלל שלא טיפלו בה היא נכנסה למעגל סגור של חרדות. שמה היא תרצה להקיא והייתה נמנעת לצאת ללא אימא שלה. תתייחסי לזה ברצינות ואל תלחיצי אותו זה רק יחמיר את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)