טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , הנכד שלי בן שנה וחדש. בשבועות האחרונים החל לעמוד ולהתרומם מישיבה לעמידה. הרחצה באמבטיה הקטנה החלה להיות מסוכנת, והבת שלי החלה לרחוץ אותו במקלחת עם ה "טוש" בהיותו עומד.הוא אינו אוהב זאת וצורח. כאשר היא שוטפת אותו מתחת לברז בכיור הוא נהנה. חשוב לי לציין, שכל עוד נעשתה לו האמבטיה בישיבה הוא נהנה מאד. ניסיתי אתמול להושיבו באמבטיה הקטנה שבתוך האמבטיה הגדולה עם צעצועים צפים,ללא ה "טוש" הוא מיד נעמד ובוכה מאד. כיצד ניתן לחבב עליו חזרה את הרחצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יהודית, אני חושבת שמה שקשה לנכד שלך זו התחושה של העדר ההגנה סביב הגוף במעבר מישיבה לעמידה במקלחת, וכן גם הכי כיף לו כשמחזיקים אותו מתחת לברז בכיור כי כך הוא מרגיש מוחזק. אם ניתן אולי כדיא להמשיך פשוט במה שנעים לו, גם אם זו מקחלחת בכיור, ומאוד בהדרגה אולי לנסות לקלח אותו בתוך גיגית מתחת לברז כשמחזיקים אותו, אחר כך להחזיק אותו קצת פחות אחר כך בגיגית לא מתחת לברז וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד