ייעוץ לגבי נסיעה של האמא לחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי נסיעה של האמא לחו"ל
    אבא אביבי
    18/06/2012

שלום לכם,
    אשמח לעזרה/ייעוץ מאנשי המקצוע בפורום :)
    אנוכי אבא לילדה מתוקה בת 4.אנחנו הורים גרושים מאז שהילדה בת שנה כמעט.
    הקשר ביני לבין גרושתי הוא קשר טוב ויציב ולנגד עייננו עומדת מטרה אחת והיא טובת הילדה.הילדה מאוד קשורה אלי ואני משתדל לראותה כמה פעמיים בשבוע למרות הקשיים.
    לשאלתי: גרושתי הודיעה לי שהיא מעוניינת לטוס להודו למשך שלושה שבועות.בזמן הזה הילדה תשהה חלק מהזמן איתי או במחיצת אחותה ואמא של גרושתי שאותן היא מאוד אוהבת.
    החשש והדאגה שלי היא כיצד תקבל הילדה את העובדה שאימא נעלמה מחייה למשך שלושה שבועות? גם ככה לאחרונה מתחיל להיות קשה ומבלבל לילדה המעבר ביני לבין אימא במהלך השבוע.
    אני מאוד מפרגן לגרושתי אבל לא מוכן שההנאה שלה תבוא על חשבון הבריאות הנפשית של ילדתי!
    מה דעתכם ? האם אני דואג יתר על המידה? איך הדבר יכול להשפיע על ילדתי?
    תודה מראש על תשובתכם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא התייחסותכם.תודה

אבא אביבי
    18/06/2012

:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ לגבי נסיעה של האמא לחו"ל - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2012

שלום לך,
    לא כל כך הבנתי מה זאת אומרת אתה לא מוכן? את יכול לאסור על גרושתך לנסוע? שאלת שאלה מסובכת ובעייתית, בעיקר בגלל שלא מוצג הצד של גרושתך ויש משהו לא נכון בלענות לשאלה של צד אחד כשהצד השני לא מוצג. זה נכון שעדיף לילדים שהוריהם לא ינסעו לשלושה שבועות. אך מצד שני עדיף גם לילדים שהוריהם יהיו מרוצים ולא ממורמרים.
    הילדה היא בת 4, אפשר להסביר לה שאימה נסעה ותחזור, אפשר לשמור איתה על קשר דרך הסקייפ, והיא נשארת עם דמויות מוכרות ואהובות.
    לטעמי שלושה שבועות זה קצת יותר מדי, אבל שוב, עצם הפנייה מטעמך כדי להשפיע על גרושתך היא בעייתית בעיני, ולכן תשובתי מסוייגת בכך שלא שמעתי מה לגרושתך יש להגיד, ואם היא בכלל מעוניינת בהתייעצות הזו. עדיף בעיני שאנשים יתייעצו לגבי עצמם ולא לגבי אנשים אחרים, גם אם יש להם ילד משותף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סמדר על תשובתך

אבא אביבי
    19/06/2012

יתכן שלא התנסחתי נכון ולכן הבהיר שאין ולא הייתה לי התנגדות שגרושתי תיסע וכמובן שאין זו החלטתי.השאלה נשאלה מתוך רצון של שנינו לדעת כיצד לנהוג וגרושתי מעוניינת באותה מידה כמוני לדעת...!
    ככה או ככה בכל החלטה היא תקבל את ברכת הדרך ממני.

הנושא עצמו מתמקד בשאלת הזמן ועד כמה היא תשפיע על הילדה.
    אני טוען שזה יותר מידי שלושה שבועות וגרושתי חושבת שזה בסדר גמור.
    הילדה אומנם יותר קשורה אלי ותשמח מאוד להיות איתי כמה שיותר אבל עדיין אני יודע שאמא שלה תחסר לה באיזה שהוא שלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו