אחות חדשה במשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחות חדשה במשפחה
    שרון
    20/06/2012

שלום,
    יש לי ילד מקסים בן שנתיים ושלושה חודשיים ולפני חודש נולדה לנו בת ( ולו אחות חדשה) . מהרגע שחזרנו מבית החולים בני אינו רוצה ללכת לישון בכלל ואם אני כבר משכיבה אותו לישון הוא לא מוכן שאני אלך וכשאני הולכת הוא צועק ובוכה במשך המון זמן. לפני כשבוע הוא החל לבכות כשני מביאה אותו לגן, התחיל לקחת מוצץ בתדירות גבוהה יותר ( לא רק בשינה), הוא מידי פעם גם מנסה להרביץ לה. כמובן שאני מנסה להקדיש זמן רק בשבילו ובכך להעניק לו את תשומת לב הראויה לו ( אני משחקת איתו, מקלחת אותו, משכיבה אותו לישון..) אבל כנראה אני לא עושה משהו נכון .

אנא ייעצו לי איך ניתן לחזור לשגרה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחות חדשה במשפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחות חדשה במשפחה - תגובה

סמדר ריינר
    21/06/2012

שלום שרון,
    יכול להיות שאת מרגישה מאוד אשמה על כך שהוא סובל מהולדת האחות הקטנה ולכן את מתקשה להציב לו גבולות באסרטיביות. כי על זה לא כתבת כלום, אלא רק על כך שאת מקדישה לו זמן איכות. למרות שנולדה לו אחות ולמרות שקשה לו יש להקפיק איתו על שעות שינה וטקס שינה מסודר, גם אם הוא בוכה שעות, זה בסדר אם הוא לוקח יותר את המוצץ זה לא נורא, אבל לא הייתי כל כך מתרגשת אם הוא בוכה בכניסה לגן או לקראת השינה, שם הייתי מתייחסת בענייניות ולא מאפשרת לדבר להפוך עניין גדול ודרמה גדולה, בגן הייתי נפרדת ממנו בקצרה, וכן בלילה, אחרי טקס הישנה והמקלחת - חשוב שלא תעני לבכי וקריאות חוזרות ונשנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו