ילד שובב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שובב
    א.א
    20/06/2012

היי
    יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים ולאחרונה אני מקבלת תלונות מהגננת, כי הילד מאוד שובב, לא מוכן לקבל את המילה לא, לא מוכן לעשות מה שמבקשים, "אוהב" להעיף צעצועים באויר וברגע שכועסים עליו הוא מתחיל להרביץ לסובבים.
    אני רוצה לציין כי בבית סה"כ הוא ילד מקסים, יחד עם זאת מאוד מפונק (סימפטום הילד הראשון) וגם לנו לפעמים נותן מכה פה ושם כשאנו אומרים לו לא...
    חשוב לי לציין, כי אנו נפגשים הרבה עם חברים אחה"צ וסה"כ הוא ילד מקסים , תמיד מוותר וחביב על כולם.
    מה עליי לעשות על מנת למנוע את ההתנהגות הלא רצוייה בגן, לפני שממש תחמיר?

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שובב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שובב - תגובה

סמדר ריינר
    21/06/2012

שלום לך,
    קודם כל, להתייחס בחומרה הראויה. לקרוא למצב הזה "ילד שובב" זה קצת להמעיט בערך ההתנהגות ולהתייחס בקריצה ובסלחנות להתנהגויות שאת אמורה להציב להן גבול. ילד מפונק, שלא יודע לדחות סיפוקים זו בעיה. יכול להיות שבבית יאן לכם בעיית התהנגות יאתו כי אתם בכלל לא מעמידים אותוח במצב שבו הוא נאלץ לקבל לא. קודם כל כדאי לנסות לפנק אותו פחות גם בבית. לא כל דבר שהוא מבקש הוא חייב לקבל, מכות ואלימות חייבים להיתקל בתגובה תקיפה ולא סלחנית, כולל הפסקה פיזית של העניין אם יש צורך ואמירה חמורה ביותר על כך שזה אסור בושם פנים ואופן. כמו כן, יש לתת לו כלים אחרים מלבד מכות וצעקות, למשל לוותר, למשל להמתין, למשל לשחק במשחק אחר אם אי אפשר עכשיו במה שהוא רוצה, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו