חרדת נטישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה
    הדס
    21/06/2012

ביתי בת ה-11 חודשים מגיל 3 וחצי חודשים במעון מקסים ונראה כי היא אוהבת את המטפלות שלה מאוד, אני עובדת עד מאוחר ונפגשת איתה רק בשעה 18:30 ובשעות הספורות שנותרו עד שהיא עולה לישון אני משתדלת לתת את כולי רק לה ולהקדיש לה הרבה אהבה, בתקופה האחרונה שמתי לב שאם אני מניחה אותה לרגע עם צעצועים כדי לעשות משהו אחר או אפילו לדבר בטלפון היא פורצת בבכי היסטרי ממש ולא נרגעת עד שהיא רואה אותי או את בעלי, ככל שאני נמצאת איתה יותר זמן התופעה מחריפה, בתקופה האחרונה היא מתקשה להרדם גם כשהיא ממש עייפה ובוכה מתוך שינה האם יכול להיות שהיא מקבלת יחס לא נאות במעון? או שמא התופעה תלויה בי? מה אפשר לעשות שהתופעה תפסק? העניין מציק ומדאיג אותי מאוד ואודה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה - תגובה

סמדר ריינר
    21/06/2012

שלום הדס,
    קשה בלי להכיר אתכם יותר לדעת ממה נובעת התופעה, בהחלט יכול ליהות שהיא מקבת יחס לא נאות במעון אב גם ייתכן, ואני חושבת שזו האפשרות שאת מרמזת עליה בעצמך, שאת מאוד חסרה לה ולהיות בלעדייך עד 18:30 כל יום זה יותר מדי בשבילה. מה לעשות עם זה אני לא מתיימרת להציע לך, כי אני לא מכירה את האילוצים בחייך ואת המגבלות שלך. אני מציעה שתנסו לחשוב במשפחה ניתן לעשות כדי לאפשר לך יותר זמן איתה, מבחינה כלכלית, עבודה וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו