פתרון ,דחוףףףףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פתרון ,דחוףףףףףף
    אמא
    22/06/2012

שלום רב.

לפני כחודש התגרשתי מבעלי לאחר שנות נישאים קשות כוללות אלימות הפשלות
    וחשדות בלי סוף.
    במהלך תקופת הפרידה הכרתי אדם דרך משרד עורכי דין]שכתב לי מכתבים למוסדות ולבתי המשפט] כמובן בתשלום מלא.
    ההכרות עם איש זה נמשכה ונמשכת עד היום וכוללת ידידות[ללא מין].
    הזמנתי אותו אתמול אלינו הביתה ישבנו בחברת אחותי ובני בן ה 20 שנה.
    לאחר מספר דקות אחותי קמה נשארנו אני ואותו אדם לבד וקשקשנו,יצא בני תקף את שנינו ובעט בשולחן ,ניסינו להסביר לבן שאין בנינו כלום ואנו רק מדברים לא עזר תקף את האיש איים וסילק אותו מהבית.

אני נשארתי המומה אמרתי לילד כי אין לו שום זכות להתערב בחיי הפרטיים,
    היום אני ובני איננו מדברים איני מתכוונת לדבר אתו ,ולהבהיר לו כי אני נחושה בדעתי לנהל את חיי ללא התערבות מצידו כמובן.
    אציין כי דפוס התנהגותו מאוד דומה לאביו ומלווה בהתפרצויות זעם בלתי נשלטות עד כדי
    מבט רצחני בעיניים ואף אלימות.

אין ספק כי אני חוששת כי בהזדמנות כלשהי יפגע בי פיזית,איני רוצה לקלקל לו את העתיד [הוא לפני גיוס].

אבקש עזרה מקצועית והכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון ,דחוףףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון ,דחוףףףףףף - תגובה

סמדר ריינר
    22/06/2012

שלום לך,
    את מדווחת על מצב חמור ביותר, שקצת גדול על עיצה מפורום. יכול להיות שאת צריכה עזרה וליווי יותר ממושכים שיעזרו לעמוד מול בנך בצורה אסרטיבית ותקיפה. בנך מזדהה עם אביו, מצד אחד למד ממנו במשך שנים התנהגויות אלימות, ומצד שני כואב את כאבו על כך שנפרדת ממנו. ואת צריכה להגיע להבנה שכשאת מרחמת עליו את לא עוזרת לו. גם תגובתך הראשונה, להביר לו שאין בינךם לבין האיש הזה דבר וגם ההסבר שאת נותנת לפורום הוא לא לעניין כרגע. זה בכלל לא משנה אם יש לך םרומן עם האיש הזה ועם זה כולל מין או לא, זו זכותך ואת לא חייבת על כך דין וחשבון לאיש. עצםן ההצטדקות מראה שתא לא תופסת את תקידת כדמות סמכותית כלפי הבן ומשדרת לו מסר כפול כאילו הוא צודק ואת צריכה להסביר לו הסברים. גם אם את לא מכוונת כרגע להתלונן עליו במשטרה, הוא חייב דעת שזו אופציה. כמו כן, את חייבת להציב גבולות מאוד ברורים בבית. את היא בעלת הבית לא ייתכן שאת מצד אחד תיפגעי ממנו ומצד שני תמשייכ לספק לו שירותים כמו בישול, כביסה, מתן כסף וכו'. אם אין ברירה ייתכן ותצטרכו לחשוב על סידור מגורים חלופי עבורו. אני לא אומרת זה כרגע הפיתרון המייידי, אבל זה יותר עבורך כאופציות לדעת שהן אפשריות ולחזק אותך, יש לך כוח מולו.
    אני ממליצה לך לפנות לרווחה בעירך כדי לבקש עזרה במחלקה למניעת אלימות במשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו