מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית התנהגותחנן בו עמי24/06/2012
בני בן ה 3 גר רחוק ממני והוא רואה אותי רק אחת לשבוע בסופשבוע. פעם אחת אני בא לבסופשבוע לבקר אותו ביום שישי לכמה שעות ובשישי הבא הוא ישן אצלי . הוא נמצא בביתי מיום שישי בבקר עד אשר אני מחזיר אותו במוצ"ש לאימו שגרה בדרום הארץ. בימי ראשון לאחר שהוא ישן אצלי בסוף שבוע הוא מתנהג בחוסר שקט ובסערה בגן. הילד מחובר אליי ואוהב אותי וכמובן שאני אוהב אותו מאודץ בסופשבוע שהוא אצלי אנחנו משחקים , מטיילים ופוגשים בני משפחה שהם גם בגילו והוא מאוד אוהב לשחק איתם. אני גם רואה כמה קשה לו להפרד ממני ולעיתים הוא בוכה. האם נכון שהילד יבלה יותר איתי? האם הוא בעצם מוציא את תסכולו מהפרידה ממני בגן ביום ראשון? מה הפתרון הרצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית התנהגות - תגובה
סמדר ריינר24/06/2012שלום חנן,
סביר להניח שהיה טוב אילו בנך היה רואה אותך יותר, אין ספק שהוא אוהב אותך ואתה חסר לו. כמון במסגרת המגבלות והיכולות. אני לא יכולה להגיד לך מה הפיתרון הרצוי כי אם יכולת אני מניחה שהיית רואה אותו יותר. יכול להיות שאפשר להקל עליו על ידי יותר שיחות באמצע השבוע בטלפון או בסקייפ, באופן שיאפשר לך להיות יותר חלק מעולמו, לדעת מה עבר עליו בגן ואחה"צ להכיר את חבריו בשמותיהם וכו'.
יכול להיות גם שהמעברים קשים לו, זה קשה לעבור מבית לבית למשך כל סוף השבוע ולחזור. זה לא אומר שצריך להפסיק עם זה, זה מה שיש, ואני מניחה שעם הזמן הוא יתרגל, ובודאי זה עדיף על לא לבלות איתו את הזמן הזה.
יכול להיות גם שלך קשה מאוד הפרידה ממנו , וזה גם מקשה עליו, אולא אתה חש אשמה על הגירושין, וגעגוע אליו. חשוב שתדע שאין הורים מושלמים, גם לא הורים נשואים. תמיד קורים דברים שמקשים על הילדים, ואין גם ילדות מושלמת. מה שחשוב הוא שאתה עושה כמיטב יכולתך.וזה המון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית התנהגות
חנן בו עמי25/06/2012אם תהיה אפשרות להאריך את זמן שהותו של הילד איתי בסופי שבוע , נאמר מיום חמישי עד מוצ"ש , האם הקושי של הילד יפחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית התנהגות - תגובה
סמדר ריינר25/06/2012שלום חנן,
לא ניטתן לנבא דבר כזה. לדעתי לא. מה שיקטין את הקושי לו זה לא כמות הזמן איתך אלא החלוקה על פני השבוע, אבל אני מבינה שאת זה קשה לשנות עקב המרחק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
